Designeri in Vitrina YOKKO (un proiect post-pandemie, pre-normalitate)

Am trăit momente pe care nu le credeam posibile.
Am trăit pauza unei întregi lumi.
Am învățat din această experiență.
Că nu suntem singuri, iar izolarea ne-a făcut empatici. Nu putem unii fără alții. Distanțarea socială a devenit apropiere de gând. Asta nu se uită, și, pentru a fi mai puternici, nu trebuie să se uite. De fapt, am ieșit din carantină mai uniți, mai hotărâți să ne pese.

Am creat proiectul “Designeri în Vitrina YOKKO”, în care ne întâlnim unii cu alții în vitrine noi, creative, purtătoare de vis românesc. Ne privim în suflet. În acest fel, ajutorul este posibil. Pentru noi toți.

Ne adresăm oamenilor creativi care au resimțit șocul acestei perioade și cărora le poate prinde bine o altfel de expunere prin intermediul magazinelor noastre. Știm ce înseamnă dificultațile, cu totii am fost afectați de această perioadă atipică.

În vitrinele unde expunem produsele noastre dedicate femeilor delicate și frumoase din România încap și alte creații. Vrem să oferim. E loc destul. Ne onorează să găzduim și munca altor designeri, să ne expunem împreună unui public tot mai încrezător și mai optimist. Sperăm să fie o picătură într-un ocean de astfel de picături, lansate cu drag de toți românii.

Designeri talentați, vă invităm în Vitrina YOKKO. Respectăm munca voastră și o promovăm. Exact cum prețuim munca noastră. Ca de la român la român, ca de la om la om. Și până la urmă, ca de la business la business.

Dacă noi nu ne ajutăm, atunci cine?

YOKKO