Cum să faci smart shopping – Profită de ultimele zile de reduceri!

Ai în şifonierul tău cel puţin două haine care încă au eticheta pe ele, cumpărate doar pentru că erau extravagante şi “ultima modă”? Alegi haine cu 2 numere mai mici, repetându-ţi că vei slăbi curând şi le vei purta atunci? Ai achiziţionat haine care nu se potrivesc cu niciuna dintre cele pe care le ai deja? Nu-ţi place să mergi la shopping pentru că niciodată nu găseşti nimic să ţi se potrivească?

Dacă ai răspuns afirmativ la cel puţin una dintre întrebările de mai sus, atunci trebuie să citeşti în continuare!

Iată câteva idei despre cum poţi să faci cumpărături inteligente, pe care te poţi baza:

1. La început de sezon, fă-ţi un plan de cumpărături. Studiază oferta şi alege să investeşti în câteva piese cheie, cu care să-ţi creezi un look stilat. Un sacou croit impecabil, o cămaşă de calitate şi o pereche de pantaloni versatili sunt un bun punct de început.

Costum crem cu garnitura contrast din lac

Cumpără ţinuta cu garnitură contrast

 2. Dacă nu te numeri printre top 100 miliardari, atunci şi tu îţi faci cumpărăturile în funcţie de un buget, sau cel puţin aşa ar trebui dacă nu vrei să consumi toate cărţile de credit din dotare. 🙂 Unul dintre cele mai bune momente pentru a-ţi face cumpărăturile este la reduceri! Profita de reducerile YOKKO şi alege-ţi modele pe care le vei purta cu succes vara viitoare sau chiar acum. Rochii de seară sau de zi, jachete elegante, asigură-te că nu pierzi ocazia!

Rochie neagra sexy din dantela

Cumpără rochia neagra din dantelă

Rochie comoda din dantela elastica

Cumpără rochia lejeră din dantelă cu fir efect

Sacou din bumbac si lana cu epoleti si clapete

Cumpără sacoul din bumbac şi lână cu epoleţi

Rochie de zi cu decolteu patrat

Cumpără rochia de zi din bumbac elastic

Sacou si pantaloni din denim

Cumpără ţinuta cu sacou şi pantaloni din denim

3. Cumpără doar ceea ce ţi se potriveşte acum! Sigur, este foarte bine şi frumos să fii ambiţioasă, să îţi propui să slăbeşti, dar hainele pe care le vei purta atunci le vei cumpăra foarte uşor la momentul oportun, altfel rişti doar să îţi aglomerezi şifonierul şi să cheltuieşti inutil.

4. Calitate, nu cantitate! Decât să-ţi cumperi 4 bluziţe pentru că erau reduse la 9 lei, mai bine alege o rochie de seară de lux, pe care o poţi cumpăra tot cu discount, de la un brand renumit.

5. Clasicul e rege! Stabileşte-ţi priorităţile: vrei să arăţi bine doar un sezon sau eşti de acord că hainele trebuie să aibă o linie cât mai clasică, astfel încât să ai mereu un look stilat?

Întotdeauna alegerea ne aparţine.

Dacă vrei şi tu să îţi reîmprospătezi garderoba la preţuri mici, alege dintre produsele aflate în promoţie la YOKKO: http://www.yokko.ro/colectie/lichidari-de-stocuri.

Spor la cumpărături inspirate!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *