Străluciri de toamnă – Rochii de seară din brocart

Dintre toate piesele vestimentare pe care abia aşteptăm să le purtăm toamna aceasta, rochiile din brocart sunt piesele vedetă pe care trebuie să le ai în garderobă.  Cu detalii somptuoase şi tipare geometrice sau florale desprinse parcă dintr-o natură onirică, aceste texturi statement revin în actualitate şi îşi pun amprenta pe moda sezonului de toamnă-iarnă 2014.

Pentru că toamna abundă în evenimente şi petreceri unde, dacă ţii la imaginea ta, vei vrea să ai o apariţie cât de remarcabilă, ne-am gândit la câteva idei care te-ar putea ajuta.

Un look elegant, care atrage toate privirile, este obţinut dacă acorzi atenţie tuturor elementelor: machiaj, coafura, accesorizare şi, în primul rând, rochiei pe care o alegi.  Aşa cum scriam într-un articol anterior despre cumpărături inteligente, întotdeauna este de preferat calitatea faţă de cantitate, în orice garderoba. Asigură-te că alegi o rochie cu un model şi material care ar putea trece oricând proba timpului sau al unui capriciu al modei.

O rochie croită impecabil, dintr-un brocart cu reflexii misterioase, poate fi secretul unei apariţii stilate, o alegere de bun gust.  Brocartul elastic folosit la rochiile de ocazie YOKKO are avantajul de a se „aşeza” mai frumos pe orice siluetă, iar firul metalic din tesătură conferă un plus de eleganţă. Imprimeurile florale în tonuri de arămiu, bronz sau gri-argintiu vor aduce o notă de romantism ţinutei tale.

Rochie de seara glamour din brocart cu fir metalic

Cumpără rochia glamour din brocart în tonuri de maro

Rochie de seara glamour din brocart gri

Cumpără rochia glamour din brocart în tonuri de gri

Rochie de seara glamour din brocart in tonuri de cupru

Cumpără rochia glamour din brocart în tonuri de cupru

Rochiile pentru evenimente speciale trebuie să fie frumoase dincolo de trenduri sau tendinţe, dacă nu din alte motive atunci pentru simplul fapt că le vei purta mai rar şi atunci nu vei fi deloc avantajată de o rochie care a fost la modă doar sezonul trecut. O linie clasică, dar mereu în actualitate, un imprimeu alb-negru, inserţiile din voal, toate acestea sunt atuuri pentru orice rochie de seară.

Rochie din brocart cu voal si satin elastic

 Cumpără rochia din brocart cu voal si satin elastic

Rochie de seara glamour din brocart alb-negru cu fir metalic

Cumpără rochia glamour din brocart cu imprimeu alb-negru

Rochie glamour din brocart elastic cu imprmeu floral

Cumpără rochia din brocart elastic cu imprimeu floral

Nu în cele din urmă, pentru o ţinută charismatică foarte important este să te simţi confortabil cu alegerile vestimentare făcute.  Poartă doar acele modele care te reprezintă şi se potrivesc personalităţii tale şi nu neglija factorul “comoditate”, nimic nu este mai supărător decât o pereche de pantofi prea înalţi sau o rochie prea strâmtă.

Păstrează-ţi zâmbetul pe buze, va face minuni, ca întotdeauna! 🙂

2 comentarii

  • dimbu elena

    rochia din brocard elastic cu imprimeu floral este superba la prima vedere,imi doresc si eu o rochie ca asta,daca aveti cu dimensiunile: bust 100.talia 83,sold 107.

  • Buna ziua, aceasta rochie nu mai este pe stoc. Dar va asteptam in luna iulie pentru o rochita aseamanatoare, pe marimea dvs. Va puteti abona la newsletter (vedeti casuta de mai jos) si veti primi noutatile saptamanal pe email. Multumim!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *