Ema Dănilă – Director al Companiei Cumpăna 1993

Marius: Ema, când mi-ai spus în timpul ședinței foto că anul trecut a fost un roller-coaster pentru tine. La ce te-ai referit?

Ema: Fix așa, sus-jos, sus-jos sus-jos. Un amalgam de vesti, incertitudini, situații cu care nu ne mai întâlnisem până atunci, care necesitau rezolvări și reacții imediate. Dar, în orice circumstanță, există mereu și o parte bună.
[…]

Ada Galeș, actriță

Gianina: Ada, cum este în pauză de teatru?

Ada: Este provocator… La început mi-a prins foarte bine, eram după o perioadă full (plină) și nu știam cum o să mai facă față corpul meu. În același timp îmi dau seama cât de mult îmi lipsește teatrul și cât de mult îmi place. Alergăm fără rost după foarte multe lucruri, asta apropo și de unele spectacole în care jucăm, de unele alegeri pe care le facem, de cum vorbim unii cu alții, cum ne comportăm la repetiții. Poate ar trebui să ținem cont mai mult unii de ceilalți. Îmi lipsește și îmi este drag.[…]

Tu cum te porți de sărbători?

 

Tu cum te porți de sărbători?

– Parada fotografiilor în ținute festive din cabina de probă –


Câștigă o ținută YOKKO de sărbători sau 1 dintre cele 5 carduri cadou în valoare de 200 lei. În perioada 10 – 20 decembrie, trimite o poză în ținuta pe care ți-o dorești din cabina de probă dintr-unul dintre magazinele YOKKO din București și din țară. Pentru o experiență completă, probați atât ținute festive, cât și cele mai comode. Alegeți ținuta preferată. Faceți o poză ca să o țineți minte, dar și ca să ne-o trimiteți. Poza ta va fi publicată pe pagina de Facebook YOKKO The Fashion Store. Poza cu cel mai mare număr de like-uri va fi câștigătoare. Premiul este chiar ținuta din poză.


Daca nu ai timp sau nu ai în preajmă un magazin YOKKO, trimite-ne o poză cu ținuta din garderoba ta de la YOKKO și vei intra în concurs pentru 1 dintre cele 5 carduri cadou in valoare de 200 lei.

Desemnăm câștigătoarele celor 5 carduri cadou pe 22 decembrie 2020 prin tragere la sorți, în cadrul evenimentului transmis Live pe pagina de Facebook YOKKO The Fashion Store, Designeri în Vitrina YOKKO, episod de sărbători. Selectăm în mod aleatoriu 5 câștigătoare prin serviciul oferit de random.org.

Așadar, este momentul să arătați cu încredere că știți ce vă doriți și să o arătați tuturor prietenilor, rudelor, cunoștințelor chiar pe Facebook, locul unde ne putem întâlni toți simultan. Știm că ce purtăm influențează starea de spirit. Chiar dacă ne pregătim pentru sărbători într-un context restrâns, să ne purtăm ținutele care ne plac, cum ne dorim să ne simțim: elegante, chic, relaxate. 

Prin proiectul Designeri în Vitrina YOKKO am învățat mai multe despre modă și rafinament, despre stilism și culoare. Îndrăzniți! Aveți încredere în voi! Noi avem deja.

 

(Lista de magazine YOKKO din Romania si programul lor aici: https://www.yokko.ro/magazine/)

(Regulament disponibil aici: https://www.yokko.ro/blog/stilul-yokko/regulament-concurs-sarbatori2020/)

Designeri in Vitrina YOKKO Episodul 5

Joi, 26 noiembrie, s-a desfășurat episodul cu numărul 5 al proiectului-serial dedicat creativității românești, Designeri în Vitrina YOKKO. Date fiind condițiile actuale, totul s-a transmis live pe rețelele de socializare chiar din magazinul YOKKO din Unirea Shopping Center din București.

Identificarea și dezvăluirea în Vitrinele YOKKO a talentelor autentice românești independente a început odată cu încheierea carantinei, în 15 mai 2020, iar primul episod a avut loc în 9 iulie, în fața magazinului din Bulevardul Unirii numărul 7. 

Din primăvară și până acum am descoperit peste 50 de designeri români din toata țara, pe care nu vrem să-i lăsăm să-și piardă priceperea, inventivitatea, dragostea de frumos, și chiar modul de viață, considerăm că România ar avea de suferit în lipsa creativității intrinseci, autentice.

Pentru imagini din episoadele anterioare, puteți vizita acest link: https://www.yokko.ro/blog/category/noutati/
[…]

« Postari mai vechi