Culorile iernii 2015/2016 în modă

Culorile must-have în această iarnă, în viziunea marilor case de modă, sunt: Stormy Weather (gri-albastru), verde-măsliniu, roz cașmir, albastru intens, portocaliu cadmin, orhidee, galben-muștar, marsala, argintiu, roșu clasic, maro și nu în cele din urmă, negrul.

Pentru sezonul rece, YOKKO vă propune piese vestimentare superbe, în trend-ul cromatic al momentului. 

Oranjul cărămiziu și galbenul închis sunt culori fermecătoare care încălzesc privirea. Puteți alege aceaste culori, atât pentru un stil office cât și pentru unul casual.

 1.sacoubluzaorangeyokko

 Alege ținutele YOKKO în orange închis și galben cărămiziu

Verdele, o culoare misterioasă și totodată nobilă, păstrează și transmite mai departe din eleganța regală. Costumul și bluza YOKKO propuse, te ajută să rămâi elegantă în orice situație dar și să ieși din anonimat  datorită acestei culori unice.

2.sacoubluzaverdeyokko

Alege ținutele YOKKO în verde regal

3.rochiesacouverdepinyokko

Alege ținutele YOKKO în verde pin

Culorile marsala și burgundy aduc senzualitate în orice ținută. YOKKO a creat piese vestimentare, în care cele două culori sunt vedete, rochii, bluze și pantaloni pe care le puteți purta în funcție de eveniment sau de personalitate.

4.rochiebluzaburgundiyokko

5.pantalonicasouburgundiyokko

Alege ținutele YOKKO în culorile marsela și burgundy

Pentru un outfit vesel, cu un accent cromatic intens și modern, culoarea mov este opțiunea ideală.  Rochia YOKKO este creată special pentru a îmbina simplitatea cu rafinamentul. De asemenea, bluza și costumul sunt creații superbe, realizate din materiale nobile.

6.bluzasacoulilayokko

6.rochielilayokko

Alege ținutele YOKKO în culoarea mov

Nu poate lipsi din sugestiile noastre, preaiubitul roșu pasional de Crăciun.  Ținutele YOKKO în care predomină culoarea roșu, sunt glamour și în trend. Roșul este opțiunea ideală pentru sărbători, fiind o culoare caldă și prețioasă.

7.bluzasacourosuyokko8.rochierosieyokko

Alege ținutele YOKKO în roșul pasional de Crăciun

În urma acestor propuneri, nu îți  rămâne decât să adopți stilul YOKKO și să îmbraci ținute în culori intense, în pas cu tendințele cromatice ale sezonului.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *