Verde pădure, culoarea de care garderoba ta are nevoie

Calmant, bogat și răcoritor, verde pădure păstrează un aer de mister, care poate transforma o ținută indiferent de alte culori cu care este asortat si este, de obicei, o culoare pe care începem să o observăm în timpul toamnei.

Tendințele vin și pleacă, dar, așa cum sugerează și numele acestei nuanțe, verdele va fi mereu prezent în viața noastră. Îl numim verde pădure, deoarece este o nuanță de verde foarte specifică: este un verde închis, de pădure, o culoare mereu clasică. Toată lumea crede că este vorba despre o pădure adâncă pentru că seamănă cu nuanța copacilor și a altor plante. Verdele este de asemenea culoarea naturii; reprezintă creșterea și fertilitatea.

Poate fi ușor combinat cu alte culori din acest sezon, cum ar fi teracota, sau roșul cărămiziu. Este o nuanță ideală pentru ținute office dar și pentru cele casual de weekend.

Dacă încă nu aveți această culoare în garderobă, designerii YOKKO v-au pregătit în colecția Toamnă 2019, mai multe articole elegante, potrivite pentru orice vârstă și siluetă.

Jachetă elegantă cu cordon

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *