Rochii fermecătoare pentru Crăciun și Revelion

Suntem deja la jumătatea lunii decembrie și pe lângă lista de cadouri pentru cei dragi, avem de fiecare dată și o listuță de răsfăț pentru noi. Pentru că știm cât de mult vă doriți să fiți încântătoare în seara de Crăciun și radiante în noaptea dintre ani, YOKKO v-a pregătit rochii fermecatoare care să vă scoată din anonimat, oriunde veți alege să petreceți: într-un cadru restrâns cu familia și prietenii sau înconjurate de multă lume într-un restaurant sau club.

Colecția de catifea de la YOKKO, include rochița Secret Love din catifea elastică cu aplicații de cristale, disponibilă în două variante de culori pe roșu și negru, special creată pentru evenimente deosebite.

Rochia Secret Love

Alege rochița Secret Love din Colecția de Catifea YOKKO

Rochia evazată Magic Dream este realizată din voal și dublată pe interior cu jerse elastic din viscoză în ton cu materialul rochiei. Mânecile au la terminații aplicații prețioase din pasmanterie care dau o notă elegantă ținutei. Rochița este disponibilă în mai multe variante de culoare: negru, roșu, albastru, grena și poate fi purtată în orice ocazie atât la o cină romantică de Crăciun, cât și la un cocktail elegant în noaptea de Revelion.

Rochia Magic Dream

Alege rochița evazată Magic Dream din voal 

Pentru petrecerile alături de familie și prieteni, dar și pentru ieșiri lejere în oraș, YOKKO a creat rochia Alissa din stofă elastic brocată cu motive de catifea, mâneci și terminație din voal.

Rochia Alissa

Alege rochia Alissa din stofă elastic brocată cu motive de catifea

Special pentru Revelion, YOKKO vă recomandă rochița Magic Night. O rochie midi, elegantă din catifea elastică neagră, cu decolteu rotund și inserție cu paiete negru-mat pe mijloc față.

 Rochia Magic Night

Alege rochia Magic Night pentru Revelion

Disponibilă în mai multe variante de culori, rochița Desire din jerse elastic te duce cu gândul la cina magică din seara de Crăciun și la cadourile de sub brad iar simplitatea ei permite asortarea cu cordoane, coliere sau eşarfe din garderobă.

Rochia Desire

Alege rochia Desire din jerse elastic

Rochița Opera Queen este alegerea preferată a doamnelor și domnișoarelor care își doresc eleganța catifelei negre, imprimată cu motive florale. Rochia midi, evidențiază talia și poate fi purtată atât la un cocktail elegant, cât și într-un restaurant sau dacă decideți să vă petreceți noaptea dintre ani, la Operă.

Rochia Opera Queen

Alege rochia Opera Queen pentru petrecerea de Anul Nou

Rochița Ingrid din brocart elastic mov sau roşu este ca o bijuterie de valoare. Poate fi purtată în orice ocazie și vă va ajuta să întoarceți toate privirile în jurul dumneavoastră.

Rochiile Ingrid

 Cumpară rochiile Ingrid din brocart elastic 

Rochița elegantă Bella din stofă brocată cu motive de catifea, cu mâneci din voal poate fi purtată atât la o cină cu familia, cât și într-un restaurant elegant.

Rochia Bella

Alege rochia Bella din stofă brocată cu motive de catifea

Rochia lungă elegantă Royal Red din voal, cu corsaj fundă din catifea elastică, dublată cu saten elastic în contrast poate fi purtată cu succes în noaptea dintre ani. 

Rochia Royal Red

Alege rochia lungă elegantă Royal Red din voal

Amber este o rochița extrem de versatilă în culori vii si lurex pentru strălucire, care evidenţiază linia siluetei. O puteți purta la cina din seara de Crăciun, dar și la un cocktail party, cu accesoriile potrivite.

Rochia Amber

Cumpara rochia Amber din brocart cu fir metalic de efect

 

Rochița Essence Of Joy, in variante pe roşu sau mov, cu inserții delicate în talie, este foarte potrivită pentru ieșirile la restaurant atât în perioada Crăciunului cât și de Anul Nou.

Rochita Essence Of Joy

 Alege rochița Essence Of Joy cu inserții delicate în talie 

Pentru un plus de șarm, puteți accesoriza ținuta dumneavoastră cu șalurile din catifea Poeme disponibile în două culori: roșu și negru.

Saluri Poeme

 Alege șalurile din catifea Poeme 

Pentru un look cu o notă de eleganță, dar și dacă credeți că ținuta dumneavoastră mai are nevoie de o completare, vă propunem sacourile Delicate din catifea cu inserții de cristale, disponibile pe nuanțe de roșu, negru și verde.

Sacouri Delicate pentru ocazii speciale

 Alege sacouri pentru ocazii speciale

Dacă nu erați hotărâte ce alegere să faceți pentru cina de Crăciun sau petrecerea de Anul Nou, sperăm că v-am inspirat.

Și la final, vă mai dăm un pont: dacă timpul vă presează, puteți face cumpărăturile direct în magazinul online YOKKO. Vă dorim să faceți cea mai bună alegere!

Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri și bucurii!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *