Rochii de seară pentru petreceri de neuitat

Sărbătorile de Iarnă vin cu paşi repezi şi petrecerile se ţin lanţ. Astfel, apare problema tuturor doamnelor şi anume: cum să arate impecabil, cum să îmbine calitatea cu eleganța, cum să fie în centrul atenţiei cu ajutorul unui outfit? Răspunsul este unul simplu, rochiile de seară YOKKO.

Rochiile de seară din noua colecţie YOKKO, definesc frumuseţea şi feminitatea.
Vă propunem câteva modele de rochii, ideale pentru o petrecere de neuitat.

Rochia Opera Queen este opţiunea ideală pentru un look nobil şi impecabil. Această rochie este înnobilată de materiale preţioase, precum catifeaua şi de accente delicate ale imprimeurilor.

Bolero-din-catifea-elastica-cu-garnitura-rochie-de-seara-scurta-din-catifea-elastica

Cumpără sacoul Symphony și rochia Opera Queen

Rochia “Royal Red” este alegerea perfectă pentru o ţinută preţioasă. Este o rochie de seară lungă, din voal, cu corsaj din catifea elastic, dublată cu saten elastic contrast. Este o rochie cu adevărat specială, datorită îmbinării acestor materiale nobile, într-un mod armonios.

Rochie-de-seara-lunga-din-catifea-elastica-si-voal

Cumpără rochia de seară Royal Red

Rochia “Blue Nights” este opţiunea doamnelor care doresc o ţinută diafană şi totodată elegantă. Este o rochie de seară lungă, realizată din brocart elastic şi voal. Culoarea intensă a rochiei dă un aer misterios look-ului.

Rochie-de-seara-lunga-din-brocart-elastic-si-voal

Cumpără rochia de seară Blue Nights

Dacă doriţi să mergeţi pe o linie modernă şi să adoptaţi un look senzual, puteţi opta pentru următoarele modele de rochii YOKKO. Sunt rochii de seară scurte, uşor evazate, realizate din materiale nobile. De asemenea, croiala simplă și în trend, fac din aceste rochii să fie un must-have al acestui sezon.

Rochie-de-seara-scurta-cu-garnitura

Cumpără rochia de seară Evita

Să nu uitaţi de rochia neagră, clasică, opţiunea care nu dă greş niciodată. Propunerea YOKKO este o rochie neagră din catifea, un material în vogă anul acesta şi care transformă orice outfit banal, într-unul de gală. De asemenea, paietele dau o notă glamour ţinutei.

Rochie-din-catifea-elastica-cu-insertie-cu-paiete

Cumpără rochia de seară Magic Night

Foarte important de stiut :): Stilul fermecător YOKKO va fi prezent şi în următoarea colecţie dedicată Sărbătorilor de Iarnă, la sfârşitul lunii noiembrie, colecţie realizată din materiale superbe precum catifea şi brocart preţios.

Un comentariu

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *