Revolutia Rochitelor! De 8 Martie 8 rochii YOKKO sub 200 lei

Indiferent de stilul vestimentar, de varsta, de aspectul fizic sau de job, femeile adora rochiile. Ele reprezinta   obiectul vestimentar nelipsit din garderoba oricarei doamne.
Ca femeie iti doresti tinute perfecte, insa, uneori, banii te impiedica sa le achizitionezi. YOKKO iti vine in ajutor!

Propunem 8 modele de rochii la un pret atractiv, sub 200 lei cu adevarat un rasfat pentru ziua de 8 martie.  Sunt rochii in trend, apartinand noii colectii YOKKO, care pun accent pe eleganta, calitate si diversitate.

Primele propuneri de rochii sunt doua modele adecvate unui outfit office. Sunt potrivite pentru o femeie care pune accent pe cariera si aspectul sau. Prima rochie prezentata, descrie eleganta, prin culoare si croiala. Cea de-a doua este perfecta pentru o zi aglomerata, fiind clasica si comoda. De asemenea, poate fi achizitionata si pe alte culori: roz, negru sau bleumarin.

Must-have-ul verii sunt rochiile cu imprimeuri florale. Acestea inspira prospetime si feminitate. Pot fi achizitionate si pe alte culori, precum albastru, pentru primul model, sau negru pentru cel de-al doilea.

Alegerea ideala,pentru un look fresh si delicat sunt rochiile din noua colectie YOKKO, in culori pastel. Sunt in voga si perfecte pentru o tinuta romantica. Pentru un look  dinamic, acelasi model de rochie, este disponibila si  pe alte culori precum :rosu, bej-gri, verde menta sau albastru.

O alta rochie in trend, propusa de YOKKO este imprimata modern si perfecta pentru orice silueta. Are decolteu in V, clasic si avantajos. 

 

Pentru o tinuta simpla, insa foarte eleganta,rochia grena este o alegere perfecta. Este in voga, usor de accesorizat, iar culoarea nobila, o face cu adevarat unica.

 

 

Rochia din jerse imprimat cu volan , este alegerea potrivita pentru un look fresh, vesel, in ton cu sezonul cald.

Cu ocazia zilei de 8 Martie , doamnele se pot rasfata, achizitionand aceste rochii, la un pret exceptional, sub 200 lei!

 

Asemenea viziunii marilor designeri in 2015, YOKKO, prin noua sa colectie, se axeaza pe croieli simple, insa culorile vii si vesele, sparg monotonia.
Alegerea stilului YOKKO este esentiala pentru un outfit impecabil si elegant atat casual cat si de seara.

 

Un comentariu

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *