Modele de pantaloni în vogă – Primăvară 2016

Sunt nelipsiți din garderoba unei femei, deși cu nici un secol în urmă erau o piesă vestimentară pe care o doamnă nu o putea purta in public. Dar nu îi poți interzice femeii ceva practic, comod și mai ales, care să o pună pe același piedestal cu bărbatul, nu-i așa? Și iată că pantalonii sunt astăzi o piesă de rezistență a ținutelor unei femei, indiferent de vârstă.

Această piesă vestimentară este atât de versatilă încât poți purta aceeași pereche de pantaloni dimineața la birou, după-amiaza la o plimbare în parc, iar seara, în club. Totul depinde de cum îți completezi și accesorizezi ținuta.

YOKKO îți propune, în această primăvară, câteva modele de pantaloni care îți vor deschide apetitul pentru shopping.

Dacă stilul casual te definește, o pereche de pantaloni evazați din stofă elastică poate fi alegerea potrivită. Aceștia sunt foarte comozi și pot fi purtați cu o bluză mai lejeră din colecția noastră sau un sacou clasic. Mergând pe aceeași idee, o pereche de pantaloni evazați din catifea îți va asigura același confort, dar va oferi o notă glamour ținutei tale.

pantaloni_stofa_evazati_yokko

Cumpără o pereche de pantaloni evazați YOKKO din stofă elastică

pantaloni_catifea_evazati_yokko

Cumpără o pereche de pantaloni evazați YOKKO din catifea elastică

Pentru un look mai elegant, YOKKO îți propune o pereche de pantaloni conici, cu dungă, care subliniază forma corpului, foarte feminini și sexy. Aceștia nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei fiind perfecți atât pentru o zi la birou, cât și pentru un eveniment cu cod vestimentar formal.

pantaloni_conici_yokko

 Cumpără o pereche de pantaloni conici YOKKO

Pantalonii cu linii drepte tip office sau cei de influență masculină, foarte largi cu gaici pentru curea și manșete, sunt o altă tendință a acestui sezon pe care noi o adorăm. Fie că sunt purtați la sacou sau doar cu topuri colorate și foarte feminine, dar neapărat cu tocuri foarte inalte, aceștia dau eleganță și prestanță ținutelor.

pantaloni_linii_drepte_yokko

Cumpără pantalonii YOKKO cu linii drepte

pantaloni_largi_yokko

 Cumpără pantalonii largi YOKKO de influență masculină

Femeilor ocupate, care nu au timp să schimbe mai multe ținute pe zi pentru a participa la diferite evenimente, le recomandăm pantalonii pană, extrem de lejeri, eleganți și versatili. Aceștia pot fi purtați cu o bluză din voal sau completați cu un sacou clasic, accesorizați cu o pereche de pantofi cu toc sau cu balerini, în funcție de tipul de ținută pe care vrei să-l obții. Una dintre opțiunile noastre preferate sunt pantalonii Refined Simplicity, din stofă elastică, care au cordon lat în talie și dungă cusută.

pantaloni_pana_yokko

pantaloni_pana_blue_yokko

Cumpără pantalonii pană REFINED SIMPLICITY

Indiferent de anotimp sau trenduri, pantalonii vor rămâne, cu siguranță, un element esențial al vestimentației. Mai trebuie doar să îți alegi perechea perfectă care se potrivește stilului tău. O găsești în magazinele YOKKO, dar și în magazinul online.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *