Lookbook Toamnă 2018 – Ținute rafinate pentru femei de carieră

După sezonul călduros al concediilor ne reîntorcem la birou cu multă energie pozitivă și chef de muncă. Toamna aceasta YOKKO vă prezintă ținute office inspirate, în stilul clasic și elegant, reprezentativ pentru fiecare colecție.

Orice femeie de succes are țin dressing un sacou, așadar acesta nu trebuie să lipsească din ținuta zilnică. Ca în fiecare an, YOKKO vă propune sacoul, într-o gamă variată de modele și culori. Fie că au guler rotund, ascuțit sau tunică, croielile sunt atent construite astfel încât să te poți simți confortabil și relaxată, dar să exprimi în același timp eleganță și feminitate prin look-ul tău de birou. În acest an s-a pus accentul pe imprimeuri, culori tari și croieli fine, 3 calități care le vor oferi femeilor un mers mai încrezător atunci când intră pe ușa biroului.

Sacourile sunt foarte ușor de accesorizat la fuste creion, din același material, sau pantaloni pană, dar se pot face și o multitudine de combinații, de culori și texturi diferite.

O altă piesă importantă în colecțiile YOKKO, este rochia. 2018 este anul printurilor și de aceea, din gardeorba ta nu poate lipsi o rochie cu imprimeuri. Acest stil de rochie îți poate oferi o ținută chic diafană și de efect. Printurile se definesc prin rafinament și poti obține astfel, un look jucăuș, dar în același timp delicat cu ajutorul unei rochii casual-chic care să-ți pună în valoare atuurile.

Materialele folosite în colecția Toamnă 2018, sunt o combinație între clasic și modern. Țesături rafinate precum brocardul, bucleul și catifeaua, nelipsite în fiecre an, sunt îmbinate cu texturi moderne, cu accente strălucitoare de paiete sau imprimeuri cu fir de efect.

Ținutele pot fi completate de broșe sau pin-uri, detașabile, la sacouri, sau accente rafinate de cristale, aplicate pe rochii sau bluze.

Ținută office cu sacou și fustă creion

Ținută office cu sacou și rochie din jerse elastic

Ținută elegantă cu bluză și pantaloni pană

Rochie elegantă cu mâneci lungi

Dacă încă nu v-am convins, vă invităm în magazinele noastre, sau pe www.yokko.ro unde cu siguranță veți găsi o ținută pe placul dumneavoastră în această toamnă.

2 comentarii

  • Tinute foarte chic, cu o nota diferita fata de tinutele de toamna/iarna din anii trecuti. Chiar ca intraseti pe un trend monoton, cu sacouri in nuante de bleumarin , bej si negru. Imi place si accesorizarea tinutelor, usor extravganta, dar atragatoare.

  • Abbassi Steluta

    Ador catifeaua brodata.Culorile o personalizea
    ză foarte subtil și elegant. Este un stil delicat cu o nota de nostalgie.
    Creația de toamnă este irezistibilă.Abia astept sa pot purta câte ceva din noua colectie si sigur catifeaua brodata.
    Felicitări.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *