Lookbook Primavara 2019 – Primele piese din noua colecție

Moda este în continuă schimbare, iar trendurile vin și pleacă. Însă 2019 vine cu noi provocări în materie de haine, iar tu trebuie să le adopți pentru a fi în pas cu moda! Primăvara aceasta YOKKO reinventează clasicele ținute office prin combinarea stilului feminin cu cel masculin.

Sezonul cald ce vine ne oferă propuneri mai expresive, unde creativitatea este mult mai activă. Eclectismul, combinația texturilor și revenirea la vechile accesorii, sunt unele dintre noutățile sezonului ce vine. Sezonul Primăvara-Vară 2019 promite o paletă de culori delicate și siluete simple. Articolele de îmbrăcăminte sunt imprimate cu un caracter feminin de 100%, cu aer retro (anii ’60) sau boho. Înainte de a începe să vorbim despre culori, materiale, texturi și stiluri, este important să clarificăm faptul că predicțiile experților au o probabilitate mare de a deveni realitate, dar nu este nimic scris, deci este posibil să existe unele variații în ceea ce privește ceea ce prezentăm aici. Ei bine, ideea este ca cele mai noi tendințe se caracterizează prin utilizarea de materiale delicate în culori strălucitoare și design confortabil. Designerii YOKKO propun sacouri masculine, cu guler și rever, cu detalii extrem de feminie, cusături contrast și aplicații delicate de cristale, perle sau dantelă foarte fină, filigramată.

Pentru ținute office vă propunem bluze cu decolteu feminin cu închideri romantice, cu guler tip eșarfă, care îți lasă libertatea să te joci cu închiderea, fie ca o eșarfă, fie ca o cravată. Aceste bluze sunt combinate cu pantaloni pană din stofa elastică, cu vipușcă stilizată, cu țesătura accent colorată.

Regina petrecerii este rochia, un produs care spune de fiecare dată o altă poveste. O rochie eterică, atemporală, infuzată cu flori și vopsită în culori calde, nesaturate. Este ușor de purtat și de accesorizat, cu un bolero cu aplicație de cristale sau poate chiar simplă. În această Primăvară combină țesături gofrate cu diferite motive geometrice sau florale, catifea imprimată, sau carourile care au revenit în tendințele din acest an.

Reîmprospătează-ți garderoba și inspiră-te din ținutele nastre prezentate mai jos. Pentru mai multe idei și combinații elegante, vă invităm în magazinele noastre dar și pe site-ul www.yokko.ro.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *