Lookbook: Inspira-te din Colectia primavara-vara 2015

Colectia primavara-vara YOKKO se bazeaza pe culoare, rafinament, lejeritate. Este o colectie plina de viata, in care predomina diversitatea. Calitatea materialelor se imbina armonios cu croiala si textura produselor. Stilurile vestimentare pe care le vei regasi in aceasta colectie pun accent pe feminitate si romantism. Tinutele urmatoare sunt ideale pentru un outfit office, in care punem accent pe eleganta, dar si pe culoare.

Colaj 1

Cumpara o tinuta eleganta de zi

Urmatoarele tinute sunt un must-have in 2015, imprimeurile fiind in voga si adecvate unui look fresh, de primavara-vara. Rochiile sunt vesele, realizate din materiale de foarte buna calitate. Se pot purta atat ziua, cat si seara la o cina in aer liber.

Colaj 2

Cumpara o rochie din brocart elastic

Dantela este nemuritoare, de aceea o regasim si anul acesta in colectiile marilor designeri si bineinteles in noua colectie YOKKO. In tinuta propusa, movul si portocaliul fac o combinatie de exceptie.

Colaj 3

Cumpara rochia din dantela Irene

Rochiile sunt realizate din matase, un material nobil, diafan. Sunt tinute vaporoase, ideale pentru o seara de vara. De asemenea, gulerul este detasabil, putand fi purtat si alaturi de alte piese vestimentare. Nu sunt necesare alte accesorii, gulerul fiind deja accentul de stralucire.

Colaj 4

Cumpara o rochie de voal nude

Tinutele de seara sunt nelipsite in noua colectie YOKKO. Va propunem niste rochii superbe, in care rosul predomina.  Prima rochie este o rochie de seara lunga, cu corsaj cu paiete. Este o tinuta stralucitoare si foarte eleganta. Urmatoarele doua rochii surpind prin simplitatea lor. Sunt clasice, insa culoarea rosie, sparge monotonia.

Colaj 5

Cumpara o rochie rosie

Pentru tinute impecabile, YOKKO va propune sa optati pentru alb. Albul reprezinta puritate, eleganta, inocenta si simplitate. De asemenea, este ideal pentru zilele calduroase de vara. In primavara-vara anului 2015, albul trebuie sa fie nelipsit din garderoba doamnelor.

Colaj 6

Cumpara tinuta Angelique

Costumele deux-pieces reflecta un stil elegant, stilul YOKKO. Designerii nostrii au creat tinute practice, o combinatie intre bej si negru, ideala pentru o zi aglomerata la birou.

Colaj 7

Cumpara o tinuta eleganta bej cu negru

Daca preferati confortul pantalonilor insa doriti si eleganta, alegeti stilul YOKKO. Urmatoarele tinute vorbesc de la sine, despre modul in care pantalonii prind un accent rafinat, alaturi de bluzele YOKKO.

Colaj 8

Cumpara o tinuta office lejera

Noua colectie primavara-vara YOKKO este diversificata, utilul se imbina cu placutul, elementele moderne se imbina cu clasicul, astfel incat, tinutele sa fie cu totul speciale. Accesand www.yokko.ro, puteti achizitiona oricare din produsele prezentate mai sus, si nu numai, colectia YOKKO, fiind mult mai complexa.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *