Ghid util pentru alegerea unei rochii de nașă elegantă și necostisitoare

Considerați părinții spirituali ai cuplului, nașii sunt cele mai importante persoane din cadrul unei nunți, după miri, bineînțeles. La nuntă, nașii sunt așezați la loc de cinste la masa mirilor, iar ochii sunt de multe ori ațintiți asupra lor, așa că ei trebuie să aibă o ținută impecabilă și un comportament exemplar, sprijinind mirii in tot timpul ceremoniilor si petrecerilor. Dacă ți s-a propus să fii nașă, iată ce detalii de eticheta legata de haine trebuie să respecți ca să faci o impresie frumoasă printre invitați.

Nu există o regulă fixă despre câte ținute trebuie să schimbe nașa în ziua nunții, însă două rochii, una pentru cununie și una pentru petrecerea de nuntă sunt suficiente. Alege o rochie de zi pe care să o îmbraci la cununia religioasă și o rochie de seară, în care să mergi la petrecere.

Rochie lungă sau scurtă?

important este sa te simți bine și să ai o rochie care să te reprezinte, verifica cu mireasa lungimea pe care o preferă. În orice caz, alege-ți o rochie elegantă și sofisticată, care să te diferențieze de restul invitaților.

Trebuie să mai știi că lungimea potrivită pentru rochia nașei este la nivelul genunchiului, așa că nu risca să comiți o greșeală vestimentară alegând una prea scurtă. În cazul rochiilor lungi, acestea trebuie să nu lase pantofii la vedere, dar nici nu e bine să îi târăști pe jos poalele, ca să iți si fie comod sa te miști printre invitați.

Rochii de zi pentru nașă

Rochia de zi trebuie să fie una elegantă, dar de efect, iar pentru inspirație îți propunem câteva modele frumoase și perfecte pentru o nașă stilată și cochetă.

 

Rochii de seară pentru nașa

Rochia de seară ideală te va scoate din anonimat și îți va pune în valoare atuurile. Dacă vrei să fii o apariție memorabilă, poți alege ceva asemănător rochiilor de mai jos, cu care să faci o impresie de zile mari si in care sa te simți foarte bine, fără sa te șifonezi peste noapte.

 

Ce culori pot purta nașele la cununie și la nuntă?

În primul rând, este esențial să alegi culori care te avantajează, să ții seama de spațiul de desfasurare al petrecerilor si de tinutele alese de miri.

O nuntă marchează unul dintre cele mai fericite evenimente din viața unui cuplu, așa că pot fi potrivite de zi culorile vesele sau cele pastelate, iar pentru rochiile de seară poți merge la sigur cu nuanțe de verde-smarald, albastru-regal sau violet.

Negrul poate fi si el ales si asortat cu elemente stralucitoare rafinate, in cazul nuntilor sofisticate, tip black-tie. Foarte interesante si la moda sunt și nuanțele metalice precum bronzul sau auriul. Alege materiale fluide și de calitate, care să cadă natural pe corpul tău și să îți pună în valoare silueta si sa reziste neschimbate toată petrecerea.

Daca încă nu v-ați găsit rochia ideală pentru acest eveniment important, vă invităm în magazinele noastre dar și pe site-ul www.yokko.ro unde puteți gasi si proba diverse modele si culori, și altele fața de cele prezentate.

Un comentariu

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *