Cum te îmbraci la birou?

Fie că admitem sau nu acest lucru, trăim într-o perioadă în care se pune foarte mult accent pe imagine, ținutele noastre spun foarte mult despre noi, iar prima impresie pe care o lăsăm în mediul de business este foarte importantă.Stilul vestimentar adoptat vorbește pentru noi cu mult timp înainte de a începe o conversație. Alegerea ținutei potrivite la birou, a accesoriilor care o completează, a coafurii și a machiajului au rolul de a transmite celor din jur lucruri esențiale despre personalitatea noastră.

Costumul din două piese a rămas un must have pentru orice femeie de afaceri care se respectă. YOKKO știe acest lucru și a creat pentru acest sezon o serie de costume în diverse combinații, materiale și croieli pentru toate gusturile.

Dacă doriți să vă exprimați personalitatea creativă, dar totodată să respectați eticheta impusă de mediul de afaceri puteți opta pentru costumele YOKKO în culori vii din bucle cu lână.

3.sacou_bucle_lana_birou_yokko

Cumpără costumele YOKKO în culori vii din bucle cu lână

Combinațiile în alb/negru BLACK & WHITE COUNTESS, te ajută să-ți definești o ținută sobră, dar plină de eleganță.

 2.sacou_elegant_birou_yokko

Cumpără sacourile BLACK & WHITE COUNTESS

Rochiile office îți asigură o ținută eleganță, dar în același timp și o mare libertate de mișcare. Sunt alegerea ideală atât la birou, cât și pentru o întâlnire de afaceri sau la un cocktail în cursul serii.

4.sacou_elegant_birou_yokko

Cumpără rochiile office YOKKO

Cu ajutorul bluzelor din voal sau vâscoză imprimată asociate unei perechi de pantaloni sau unei fuste creion poți realiza un look fresh, pentru zilele mai relaxante de la birou.

5.bluza_birou_yokko

Cumpără bluzele pentru birou YOKKO

O piesă versatilă care salvează orice ținută la birou este clasicul sacou. Acesta poate fi purtat cu ușurință în orice combinație: cu pantaloni, cu fustă, chiar și cu o pereche de blugi.

În colecția YOKKO a acestui sezon am creat special pentru acestă ocazie o serie de sacouri cu o croială de o eleganță aparte, care să te ajute să îți păstrezi o imagine business în orice combinație ai alege să le porți.

6.sacou_birou_yokko

Cumpără sacourile office YOKKO

Felul în care ne alegem ținutele ține într-un final de personalitatea fiecăreia, dar și de mediul în care ne desfășurăm activitatea.

Am vrea să știm ce asocieri interesante faceți și voi, în alegerea ținutei de birou. Așteptăm propunerile voastre în comentarii.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *