Cum să te îmbraci în vacanță la modă și cu un buget economic

Vara este sezonul concediilor și al excursiilor între prieteni și cu familia, perioada în care scăpăm de grijile și de stresul de la birou și ne relaxăm complet. Indiferent de destinație, foarte importante pentru noi, sunt hainele pe care alegem să le punem în bagaj, trebuie să ne simțim bine în ce purtăm în concediu.

Se apropie mult așteptata vacanță? Aveți totul pregătit în afară de garderobă și nu știți ce să vă luat în bagaj? Noi vă propunem câteva ținute la prețuri accesibile pentru orice buzunar.

În primul rând trebuie să aveți pregătite câteva rochii. Noi recomandăm rochii din voal dublate cu vâscoză, acestea pot fi uni sau cu imprimeuri florale. Dacă nu sunteti adepta unui stil romantic, puteți opta pentru rochii din jerse elastic imprimat cu dungi. Indiferent de alegere, rochiile sunt ușor de accesorizat și vor fi o alegere potrivită oricând.

Nelipsite din valiza noastra sunt bluzele, cât mai multe și cât mai colorate, simple sau imprimate cu flori, ne vor ajuta să ne facem ținute de invidiat în combinație cu pantaloni sau fuste.

În acest sezon vă propunem țesături naturale, bumbac, vâscoză sau in. Va fi o placere să porți o rochie vaporoasă din vâscoză, la o plimbare pe faleză. Nu uita să fii indrăzneață în acest concediu, combină culori vibrante și vei avea o ținută veseală, în ton cu starea ta de spirit.

Puteți chiar să profitați de promoțiile din această perioadă și să vă alegeți produsele preferate din acest sezon, la prețuri reduse.

 

Dacă încă nu ați găsit ținutele ideale pentru vacanța din această vară, vă invităm în magazine și pe site-ul www.yokko.ro unde veți găsi mai multe variante de ținute casual pe care le puteți lua în următorul concediu.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *