Cum să purtăm accesoriile în acest sezon – Cum ne accesorizăm ținutele

Vrei să aduci originalitate ținutelor tale?  Completează-ți garderoba din acest sezon cu accesorii, detaliile care atrag atenția și demonstrează unicitatea stilului personal. Accesorizarea potrivită a unei ținute este o artă în sine.

Accesoriile sunt esențiale, ele reprezentând nota personală oferită oricărei ținute.  O eșarfă de mătase purtată cu nonșalanță legată de poșetă sau în jurul gâtului, va adăuga un aer de prospețime unui outfit obișnuit. Și acum este timpul lor! O poșetă dintr-un material prețios va atrage toate privirile. Aplică pe o rochie uni, casual, o broșă din rips cu aplicație de cristale Swarowski® sau o fundă din brocart de bumbac lucrată manual și rochia va deveni de seară. Același efect îl are și un cordon din brocart, aplicat în jurul taliei, peste o rochie simplă, neagră, de zi.

1

Ținute office cu eșarfe

2

Ținută elegantă cu broșă din brocart

3

Ținute cu accesorii din brocart de bumbac și fir metalic

4

Broșe cu cristale Swarovski®

5

Accesorii din catifea

Însă nu toate piesele vestimentare au nevoie de accesorii – la o rochie cu paiete, cerceii vor fi mici sau vor lipsi. Un decolteu adânc este pus în evidență mai degrabă de o pereche de cercei mari, decât de un colier  masiv. Gâtul va părea mai lung și mai subțire. Amestecul accesoriilor în aceași ținută poate încărca. Deci evită să porți în același timp cercei masivi, coliere, inele și brățări. Less is more!

Vizitează magazinul nostru online și inspiră-te din Colecția de Accesorii 2016. O ținută obișnuită se poate transforma într-un outfit fabulos, dacă alegi accesoriul potrivit!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *