Ce vestimentație să porți pentru a părea mai suplă

Există multe opțiuni când vine vorba despre cum să te îmbraci pentru a părea mai suplă.  Mici trucuri, care, aplicate în funcție de personalitatea și stilul tău, te vor subția cu 3-4 kilograme. Alege din sfaturile de mai jos pe cele care ți se potrivesc ție:

Tocurile alungesc silueta, asta se știe. Dacă nu ești obișnuită cu ele nu purta mai înalte de 7cm, iar în loc de stiletto alege tocul pătrat sau în formă de triunghi cu baza răsturnată. Evită însă sandalele sau pantofii cu barete pe glezne, vor îngroșa glezna și vor scurta piciorul. Investește într-o pereche de pantofi nude, poartă-i cu dres de culoarea pielii. Picioarele de asemenea vor părea mai lungi dacă încălțămintea are culoarea pantalonilor sau a dresului. Pantofii decupați în față te arată mai suplă.

Negrul subtiază, dar nu te poți îmbrăca numai în negru.  Încearcă nuanțe neutre: bleumarin, griuri, marouri, verde închis, vișiniu. Poți opta pentru ținute monocrome sau evită contrastul puternic între partea de sus cu cea de jos a ținutei. Acesta va tăia corpul și silueta va părea mai lată. Dacă partea de jos a trupului este mai dezvoltată decat bustul, nu purta pantaloni sau fuste în culori deschise, ci în culori reci, închise.

Pantalonii care depășesc călcâiul, purtați cu toc te pot scăpa de câteva kilograme bune. Dacă nu ești foarte multumită de abdomenul tău, evită pantalonii cu talie joasă. Te vor avantaja în schimb, pantalonii și fustele cu talie înaltă.

Poartă mereu fuste mai mult lungi decât largi. Fustele conice, bine croite, avantajează orice siluetă.

 

Poarta jachete gen tunică, iar sacourile și jachetele ține-le descheiate pentru a adăuga șiluetei linii verticale.

Rochiile petrecute, dacă alegi mărimea și culoarea potrivite, slăbesc. Poartă roșu pentru a-ți arăta încrederea în tine. Este o culoare sexi!

Bluzele cu decolteu în V sunt cele care subțiază prin efectul de alungire a gâtului. Dacă ai brațele mai groase și umerii lați, evită bretelele subțiri.

Cerceii lungi ajută să alungești trăsăturile feței, colierele lungi subțiază trunchiul.  La fel de potrivite sunt și eșarfele sau șalurile lungi, în special cu capetele de altă culoare. Dacă ai șoldurile bogate, poartă o poșetă mică pe diagonală. Alege accesorii diverse, evită-le pe cele la baza gâtului.

Arată lumii frumusețea ta interioară, zîmbetul și optimismul, bunatatea și stilul personal! Fii elegantă prin cum și ce porți! Te așteptăm in magazinele noastre pentru a alege ținutele care ți se potrivesc cel mai bine!

2 comentarii

  • Adriana Marculescu

    Sunt perfect de acord cu sfaturile date privind iluzia de suplete. Fiind o persoana cu o inaltime de doar 1,62 m intotdeauna am preferat monocromia imbracamintei, pantalonii cu talia normala si jachetele scurte pana in talie.
    Astept cu nerabdare alte sfaturi !

    • Buna ziua

      Ne bucuram ca va sunt de folos sfaturile noastre! 🙂
      In fiecare saptamana avem produse noi in magazine, si articole cu noi sfaturi vestimentare!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *