Ce rochii elegante alegem pentru petrecerile din această Vară

Vara este sezonul petrecerilor, nunților, botezurilor, aniversărilor de orice fel. Primim invitații și ne planificăm cu entuziasm fiecare eveniment. Dar pentru orice femeie, o mare grijă este ținuta. Cu ce ne îmbrăcăm să fim sexy și confortabile, să ne simțim bine și să putem dansa toată noaptea?

În acest sezon designerii YOKKO v-au pregătit o colecție deosebită, destinată ținutelor rafinate de petrecere. În funcție de stilul tău noi îți propunem ținute pentru toate vârstele și toate siluetele.

Dacă ești adepta unui stil romantic și feminin, recomandăm rochii elegante din voal, uni sau imprimat cu motive florale, în culori pastelate, verde turquoise, roz nud sau roșu corai.

Vrei să strălucesti și să atragi toate privirile asupra ta ca o diva? Alege rochii din materiale sidefate, sau cu aplicatii de cristale și paiete.

În schimb, dacă preferi stil clasic și mai sobru, alege o rochie simplă neagră. Vei fi mereu în tendințe.

Și nu uitați, indiferent de ținuta aleasă, pentru serile răcoroase vă recomandăm să aveți pregătite și un sacou sau un bolero elegant.

Dacă nu ați găsit încă ținuta ideală pentru următoarea petrecere, vă invităm în magazinele noastre dar și pe site-ul www.yokko.ro, unde vă așteaptă mai multe propuneri elegante și rafinate, pentru toate gusturile.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *