5 ținute romantice în care să îți începi primăvara

În luna martie sărbătorim primăvara, dar și pe noi, nu-i așa? Totul revine la viață, ne simțim rasfățate, mai iubite ca oricând! Flori, cadouri, zâmbete, soare, bye-bye hainelor groase, hello rochiilor și ținutelor romantice!

Stilul romantic este , de altfel, cel care va domina tendințele în primăvara-vara acestui an, și nu te poți decît bucura, pentru că feminitatea și romantismul îți vor fi puse mai mult în valoare prin vestimentație în aceste sezon, decât în cele trecute. Minunat, nu-i așa?

Se poartă imprimeurile florale! Sunt cu adevărat delicate și feminine, te vei simți minunat purtînd un top cu flori de magnolie, într-o dimineță însorită de weekend, la o terasă. Îți poți prinde părul cu o eșarfă cu același imprimeu și, în afara unei perechi de ochelari supradimensionați, nu va mai fi nevoie de alte accesorii pentru a te simți în ton cu primăvara.

Alege să combini o bluză cu dungi marinărești cu o fustă roșie, pentru o plimbare în parc. Un outfit cu accente cromatice clasice și aer tineresc dat de confortul celor două piese. Ținuta o poți purta atât cu o pereche de sneakersi, cât și cu toc.

Ce poate fi mai potrivit pentru o întîlnire romantică decât o rochie cu imprimeuri florale și inimi? Iubirea va pluti în aer!

Combină o rochie cu imprimeuri retro, cu o jachetă cu guler tunică uni și mâneci trei sferturi. O ținută feminină și tonică pentru o plimbare în oraș, la fel de potrivită și în timpul serii, ambele piese fiind extrem de versatile.

Ținută elegantă cu rochie din vascoză și bolero alb

Ultima ținută este recomandarea noastră pentru momente speciale, aniversări sau ceremonii în familie. O ținută elegantă cu aer romantic, dat de accesorizarea unui sacou cu o fundă supradimensionată din organza și a cromaticii delicate, în tonuri pastel. Vei impresiona prin rafinament!

Primăvara aceasta zâmbește și arată-ți feminitatea! Mărește doza de romantism, bucură-te de soare, flori și completează-ți garderoba cu piese versatile și de calitate. Te așteptăm în magazinele YOKKO și online!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *