Ziua cea mare a sosit, spui DA! – Cu ce te imbraci la cununia civila?

Ziua cea mare a sosit! El ți-a pus inelul de logodnă pe deget, nu s-a așezat chiar în genunchi, dar a facut-o neașteptat, sensibil și romantic.  Tu ai simțit fluturi în stomac și inima a inceput să îți bată ca înaintea celui mai important examen. Ai spus „DA”!

Cu ce te îmbraci la cununia civilă?

Nu vei alege ceva ce deja ai în garderoba personală. Ținuta trebuie să fie elegantă, nu de seară, specială, poate nu foarte extravagantă.

Gândeşte-te la o ținută în tonuri cromatice pastel, din materiale prețioase, ușoară și delicată, în care să te regăsești și să fii tu, o prezență specială într-o zi specială de vară!

ROZ, CREM, TURCOAZ, ALBASTRU și VERDE, sunt culori și nuanțe cromatice ce au o anumită semnificație și iată de ce îţi pot inspira și susţine într-o zi atât de specială, cum este aceea în care te căsătorești:

ROZ diafan – Este culoarea iubirii necondițonate, fiind cea mai romantică și afectivă culoare. Întărește energia personală, îmbunătățește relațiile cu ceilalți, aduce credința că orice este posibil, reprezintă prețuirea de sine, toleranța și iertarea. Simbolul unei iubiri în tăcere, este culoarea extrem de potrivită pentru ținuta ta din ziua cununiei, iar rozul nude, pudrat, este una dintre culorile în trend în vara lui 2016.

Voalul este un material perfect pentru o zi luminoasă de vară. Poţi alege o rochie de voal, fluidă și răcoroasă și vei fi o apariție senzuală și feminină! Sau, dacă preferi un material mai prețios, alege rochia din tafta de mătase, în tonuri de roz, care adaugă eleganței materialului, un aer delicat și nobil.

Rochii roz Yokko Alege ținute ROZ 1

Rochii roz din voal Alege ținute ROZ 2

Bluze Yokko din voal rozAlege ținute ROZ 3

CREM delicat – Dacă ești o persoană conservatoare sau te regăsești mai ușor într-un outfit mai oficial, sau pur și simplu, preferi fustele, poți încerca și o ținută din fustă conică uni sau cu buline și bluze ușoare de voal, în tonuri de roz sau CREM , cu bolero sau fără, în funcție de temperatură și stil personal. Accesorizează cu un clutch mic și sandale sau pantofi cu toc în culori nude. Taftaua de mătase, crem cu reflexe aurii, este, de asemenea, foarte potrivită pentru a te evidenția într-un mod elegant și feminin, auriul fiind culoarea perfecțiunii spirituale.

Costume Yokko cremAlege ținute CREM DELICAT 4

Rochii Yokko din tafta de matase cremAlege ținute CREM DELICAT 5

TURCOAZ sau ALBASTRU SAFIR – Nuanțele marine sunt culori relaxante, ne amintesc de seninul cerului de vară și apele mărilor și oceanelor. ALBASTRUL îndeamnă calm, liniște interioară, se caracterizează prin profunzimea sentimentelor și a trăirilor. TURCOAZUL relaxează emoțional și oferă celei ce poartă această culoare mândria de a spune ceea ce simte. Rochiile din voal sau dantelă, TURCOAZ sau ALBASTRU SAFIR, îți vor da un aer poetic, feminin și fresh.

Rochii Yokko albastre de ocazieAlege ținute ALBASTRU SAFIR 6

Rochii Yokko turcoaz de searaAletge ținute TURCOAZ 9

VERDELE SMARALD – emană bună dispoziție, echilibru, siguranță și facilitează deconectarea nervoasă. Deci nu vei mai avea emoții în fața ofițerului stării civile! Sau probabil că le vei avea, dar vei spune „DA”-ul  mai clar și mai sigură pe tine. 🙂

Deci încearcă o rochie din tafta de mătase verde smarald și vei surprinde audiența prin siguranță și eleganță. Dacă temperatura scade, sau se anunță o ploaie ușoară, poți adăuga un bolero cu inserții de cristale fine, din același material nobil și elegant, taftaua de mătase.

Rochii Yokko din tafta de matase verdeAlege ținute VERDE SMARALD 7

Poșetele vor fi în general mici, o poșetă de dimensiuni mari încarcă ținuta, iar pantofii pot fi în culori nude, cu toc sau fară. Alege pantofi de bună calitate, de obicei, după momentul de la Starea Civilă, urmează o petrecere cu cei apropiaţi și numai un pantof de bună calitate îți oferă confortul de a te mișca în voie printre invitați. Nu uita să te hidratezi şi să te relaxezi.

Îndată ce aţi hotărât să vă căsătoriţi este necesar să rezervi timp pentru alegerea ținutei și a accesoriilor.  Trebuie să te asiguri că există mărimea ta, în momentul în care te-ai decis ce vei purta și nu e bine să lași pentru ultimul moment alegerea accesoriilor.

La YOKKO în magazine şi pe site-ul online poţi găsi o ţinută frumoasă, cu un cost economic.

Urmează în viaţa ta o zi cu multe emoții, o zi frumoasă, ziua în care începi o călătorie în doi. Casă de piatră și așteptăm fotografiile!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *