Zebra Style – Imprimeurile cu dungi și senzația de „silfidă”

Una dintre tendințele estivale ale acestui sezon continuă să fie imprimeul cu dungi, reinventat în fiecare an, un imprimeu clasic, fresh, sofisticat. Verticale, orizontale sau în diagonală, subțiri, groase, dungile aduc un aer chic și îndrăzneț ținutelor de zi sau seară, business sau casual, te scot din încurcătură și îți pot asigura un look reușit fără prea mari eforturi.

Există câteva ponturi utile în alegerea pieselor cu imprimeuri în dungi. Mici reguli pe care este bine să le cunoaștem atunci când purtăm dungi:

Se știe deja că dungile verticale alungesc și subțiază silueta, iar cele orizontale pot creea iluzia unui kilogram în plus, dar nu se știe că cele orizontale subțiri nu mai creează acest efect, pot fi purtate pe absolut orice siluetă.

O rochie în dungi care se măresc gradual îndulcește formele, iar dacă alegi o piesă cu dungi în diagonală nu este indicat să mai adaugi alte tipuri de imprimeuri și nici multe accesorii. O siluetă de tip pară este avantajată de un top cu dungi orizontale, poate mări bustul și echilibra silueta. Unde vrei să adaugi volum folosește piese cu imprimeuri în dungi mai late. Siluetele de tip măr sunt avantajate de imprimeurile în dungi verticale, iar cele tip clespidră de absolut orice fel de imprimeu cu dungi. Dacă ești minionă, alege dungile verticale.

Imprimeurile în dungi au un aer sofisticat, alege-le în acest sezon cu încredere! Îți vor asigura un look clasic, reinventat în fiecare an, niciodată demodat. Vă invităm in magazinele YOKKO pentru a vă alege produsele preferate din colecția cu dungi.

3 comentarii

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *