Vară, soare, vacanță – Inspirație de sezon pentru ținute lejere de vacanță!

Vara este anotimul nostru preferat! 🌞👒⛱

Ne bucurăm de soare și de vacanță în ținute lejere și colorate. Vacanța este o perioadă propice atât pentru relaxare pe plajă sau la munte, la soare sau în apa, cât și pentru plimbări, petreceri de seară sau mici excursii.

Pentru a reuși să-ți pregătești valiza de vacanță, este important să optezi pentru piese vestimentare cu care să poți jongla în mai multe feluri și combinații, în fiecare zi.

Confortul este cuvântul care stă la baza unei ținute perfecte de vacanță – indiferent de locul în care mergi, trebuie să te simți comod. Nu alege îmbrăcămintea doar pentru că este cool, selectează doar articole care îți pun la dispoziție un nivel ridicat de confort.

Materialul reprezintă un detaliu semnificativ atunci când vine vorba de îmbrăcăminte. Mai ales în sezonul cald, acest amănunt este foarte important, deoarece îți poate influența gradul de confort. De regulă, fiind temperaturi crescute și un grad mai mare de umiditate, este recomandat să optezi pentru fibre cât mai naturale, plăcute la atingere, subțiri, care să fie prietenoase cu pielea. Inul, bumbacul, vâscoza, mătasea, satinul sau tencelul sunt materialele cu care te poți juca pentru a alcătui outfituri deosebite, fără să te îngrijorezi că îți va fi prea cald sau că te vei simți incomod.

Articolul principal din garderoba de vacanță și nu numai, este rochia. Feminină și versatilă, rochia este o elegere potrivită în orice moment al zilei. Designerii YOKKO vă recomandă rochii lejere și vaporoase, midi sau maxi, imprimate cu diverse motive florale colorate. Dacă preferi ținutele cu pantaloni în vacanță, puteți opta pentru pantaloni pană, lejeri, cu buzunare laterale și elastice multicolore în talie, din tencel și bumbac, disponibili într-o gamă variată de culori.

Și pentru că vara este cel mai colorat sezon, YOKKO vă propune o garderobă de vacanță foarte colorată, dominată de nuanțe de ROZ, VERDE, ALBASTRU sau LILA.💗💜💛💙💚

Dacă încă nu te-am convins, lăsăm mai jos câteva imagini care sigur te vor inspira în alegerea ținutelor pentru vacanța ta de vis. Deasemenea, vă invităm în magazinele noastre dar și pe site-ul www.yokko.ro să descoperiți mai multe modele.

 

 

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *