Tu cum te porți de sărbători?

 

Tu cum te porți de sărbători?

– Parada fotografiilor în ținute festive din cabina de probă –


Câștigă o ținută YOKKO de sărbători sau 1 dintre cele 5 carduri cadou în valoare de 200 lei. În perioada 10 – 20 decembrie, trimite o poză în ținuta pe care ți-o dorești din cabina de probă dintr-unul dintre magazinele YOKKO din București și din țară. Pentru o experiență completă, probați atât ținute festive, cât și cele mai comode. Alegeți ținuta preferată. Faceți o poză ca să o țineți minte, dar și ca să ne-o trimiteți. Poza ta va fi publicată pe pagina de Facebook YOKKO The Fashion Store. Poza cu cel mai mare număr de like-uri va fi câștigătoare. Premiul este chiar ținuta din poză.


Daca nu ai timp sau nu ai în preajmă un magazin YOKKO, trimite-ne o poză cu ținuta din garderoba ta de la YOKKO și vei intra în concurs pentru 1 dintre cele 5 carduri cadou in valoare de 200 lei.

Desemnăm câștigătoarele celor 5 carduri cadou pe 22 decembrie 2020 prin tragere la sorți, în cadrul evenimentului transmis Live pe pagina de Facebook YOKKO The Fashion Store, Designeri în Vitrina YOKKO, episod de sărbători. Selectăm în mod aleatoriu 5 câștigătoare prin serviciul oferit de random.org.

Așadar, este momentul să arătați cu încredere că știți ce vă doriți și să o arătați tuturor prietenilor, rudelor, cunoștințelor chiar pe Facebook, locul unde ne putem întâlni toți simultan. Știm că ce purtăm influențează starea de spirit. Chiar dacă ne pregătim pentru sărbători într-un context restrâns, să ne purtăm ținutele care ne plac, cum ne dorim să ne simțim: elegante, chic, relaxate. 

Prin proiectul Designeri în Vitrina YOKKO am învățat mai multe despre modă și rafinament, despre stilism și culoare. Îndrăzniți! Aveți încredere în voi! Noi avem deja.

 

(Lista de magazine YOKKO din Romania si programul lor aici: https://www.yokko.ro/magazine/)

(Regulament disponibil aici: https://www.yokko.ro/blog/stilul-yokko/regulament-concurs-sarbatori2020/)

Un comentariu

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *