Tu cum te îmbraci vara aceasta? – Garderoba de sezon

Inevitabil, gândurile ne zboară spre vacanţă. De multe ori ni se întâmplă, chiar şi la birou, să visăm cu ochii deschişi la următoarea noastră calătorie şi, să recunoaştem, la cât de bine vom arăta în ţinuta dorită.

Dacă vrei să „trişezi” puţin şi să faci o zi obisnuită să semene cu una de vacanţă, îţi propunem să-ţi adaptezi ţinutele şi să porţi haine lejere, aşa cum ai purta într-o zi de concediu.

O rochie estivală în stil marinăresc sau o bluză cu flori parcă desprinse din grădina Edenului îţi vor face ziua şi mai frumoasă. Poţi exersa de pe acum stilul în care vei apărea în fotografiile de vacanţă, ai outfit-ul potrivit – în curând şi peisajul!

Rochie in stil marinaresc cu dungi alb si albastru Tricou din jerse cu imprimeu floral luxuriant

Adoptă un look cât mai relaxat şi te vei simţi mai aproape de concediu. Când te simţi bine, arăţi bine, aşa că ai încredere în materialele uşoare şi poartă ţinute comode din in sau jerse elastic, te vei simţi în largul tău şi cei din jurul tău vor remarca acest lucru.

Pantaloni de vara din in Tricou rosu intens din jerse cu model fluture

Fii inventivă şi poartă piese vestimentare versatile, pe care să le combini inteligent. Alege o bluză ce poate fi purtată şi ca fustă sau un tricou uşor din jerse de in într-o culoare neutră, care se va potrivi perfect ţinutelor tale de vară.

Bluza versatila cu bretele Tricou lejer din jerse de in

Oriunde eşti vara aceasta, în vacanţă sau nu, aminteşte-ţi că meriţi să fii pe primul loc în viaţa ta şi răsfaţă-te!

Ceilalţi mai pot aştepta! 🙂

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *