Top 6 rochii negre pentru o ținută corectă de cocktail

Inițial o petrecere de tip cocktail era o întâlnire restrânsă, cu discuții ușoare, în care invitații se bucurau de cocktailuri timp de una sau doua ore, într-un salon cu canapele. Începeau de obicei înainte de prânz sau cină, dupa care invitații erau poftiți să ia masa. Astăzi, petrecerile cocktail sunt un pic diferite de cele  tradiționale din Anglia anilor 1920, având tematică business sau socială.

Pentru o ținută cocktail corectă, clasica rochie neagră poate fi puțin deasupra genunchiului, sau imediat sub. Nu se recomandă accesorii multe, de preferat puține și prețioase.  Dacă rochia are decolteu adânc, alege cercei mari sau medii și mici, dacă decolteul este la baza gâtului. Negrul poate fi combinat cu orice culoare, slăbește și înalță. Pentru că cuvântul cheie la un astfel de eveniment este confortul, pantofii trebuie să fie comozi, cu toc sau fără. Într-o ținută corectă de cocktail trebuie evitate materialele prea casual, denimul de exemplu.

Rochia neagră este piesa vestimentară devenită clasică, de la Coco Chanel până astăzi. Este extrem de versatilă, putând fi purtată atât la birou cu o jachetă sau sacou, cât și seara, la o cină, fără sacou, accesorizată cu bijuterii și schimbată coafura și încăltămintea.

O rochie neagră nu se demodează niciodată. Dacă încă nu ai cel puțin o „little black dress” în garderobă, acum este momentul să o achiziționezi. Vei arăta mereu elegantă și niciodată plictisitoare! Iată câteva rochii negre perfecte pentru un Decembrie plin de surprize, dar și pentru ianuarie și oricare altă lună din an:

Vă invităm în magazine și pe www.yokko.ro să alegeți rochia neagra elegantă, potrivită pentru orice petrecere.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *