Toamnă cu aer parizian

Cele mai importante trenduri ale sezonului toamnă iarnă 2017-2018 anunță o toamnă plină de imaginație și diversitate. Marile podiumuri au prezentat creații diverse, iar pe catwalk au defilat mai mult ca niciodată modele cu forme plus size, sau manechine de varsta a treia. Moda este pentru toată lumea, iar tendințele din acest sezon sunt și ele foarte variate.

Stilul OFFICE se va impune. Sacoul este piesa principală, sugerează putere, stil și siguranță de sine. Noua colecție YOKKO din această toamnă îți propune sacouri atât de zi, cât și de seară. Din texturi fine cu bumbac, călduroase, cu lână sau alpaca, în tonuri blânde de rozuri, verniluri, bejuri sau, dimpotrivă, puternice, cum ar fi roșul. Roșul va fi foarte prezent în vitrine, pe stradă. Este o culoare ce nu trece neobservată, una dintre favoritele acestui sezon. Combină sacourile YOKKO cu fuste conice ce amintesc de ținutele anilor ’40, prin faptul că pun în evidență silueta într-un mod feminin și sexi.

Se poartă în continuare bulinele, element retro extrem de atrăgător. Alege costumul BELLA pentru apariții pline de stil. Sacoul îl poți mixa cu fustă (două modele de fustă diferite) sau pantalon pană, în același imprimeu. De asemenea, carourile și broderiile se vor face remarcate. Rochiile propuse de designerii YOKKO pentru acest sezon sunt multi funcționale. Poți pleca la birou îmbrăcată într-o rochie pe care o poți purta seara la o petrecere.

Catifeaua și materialele prețioase de tip brocart se regăsesc în modelele noi de ținute de seară. Detaliile feminine, delicate, paiete aurii, argintii sau inserții de fir metalic, te vor încânta!

În ceea ce privește machiajul pentru toamna-iarna lui 2017/2018, se poartă machiajul natural, ce dă impresia unui ten curat, lipsit de imperfecțiuni. Fardul va fi înlocuit treptat cu tuș sau dermatograf. Tunsorile tip bob sunt în continuare la modă, alături de cele romantice, cu împletituri.

Se poartă deci diversitatea, linii minimale sau elemente retro, străluciri de paiete și atingeri misterioase de catifea, o toamnă cu aer parizian.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *