Ținute office pentru început de toamnă

Septembrie e aici… “Anul acesta toamna va veni la fix oare?”, vorba poetului Sorescu… Un lucru e cert, vacanța s-a încheiat. Ne pregătim cu forțe noi pentru reîntoarcerea la birou, la orașul agitat.

Garderoba lunii septembrie o putem numi de tranziție. Trecem de la hainele ușoare de vară, la cele de toamnă. Poți să mai păstrezi o rochie, două, de vară, cu un cardigan peste, pentru diminețile și serile răcoroase, dar e timpul sacourilor, al materialelor moi, al pieselor suprapuse.

Taiorul și fusta din bucle cu bumbac, în tonuri de bleumarin și alb, precum și piesele din colectia “Bella”, cu bumbac și picouri roz pal, îți garantăm că îți vor asigura ținute impecabile în ocazii nenumărate. Ți le recomandăm nu numai la birou, ci și la dineuri mai sofisticate, concerte de muzică simfonică sau spectacole de teatru, pentru că, nu uita, se redeschide stagiunea!

Mixează noile modele de sacouri din Colecția Toamnă 2017 cu pantaloni pană sau fuste conice. Sacoul crem cu garnitură la terminații și aplicații de cristale pe decolteu te va încânta! Cu fustă evazată sau conică, în aceleași tonuri deschise, ți-l recomandăm și pentru ocazii speciale, cununie sau botez.

Colecția de bluze a acestui sezon este extrem de variată. În zile mai relaxate la birou poți să mixezi topuri (cu mâneci trei sferturi, scurte, sau lungi) cu fuste evazate cu picouri pentru un look mai girlish, cu pantalon pană pentru o apariție mai casual, sau cu fuste conice pentru un look office feminin.

Îți dorim o toamnă perfectă în ținute impecabile! Te invităm să descoperi noua colectie YOKKO Toamnă 2017, în magazine și online pe yokko.ro!

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *