Ținute inspirate pentru un weekend la mare

Nimic nu este mai relaxant după o săptămână de muncă, decât o plimbare pe malul mării, în briză răcoroasă.  Săptămâna aceasta vă invităm la mare! La soare, la distracție și relaxare. O mini vacanță binemeritată și sugestiile noastre  stilistice potrivite unei astfel de escapade.

Dungi marinărești

Alege în bagajul pentru mare ținute cu dungi marinărești. Rochie sau bluză, se potrivesc de minune absolut oricărui moment din zi sau seară, la mare.  Au un șarm aparte, sunt piese clasice de vară, niciodată demodate, dimpotrivă, adaugă un aer tineresc ținutei, indiferent de vârstă.

Imprimeuri florale și culoare

Pantalonii din bumbac texturat, uni în culori tari, galben solar, sau cu printuri florale colorate exotic, mixează-i cu bluze corai din voal, sau t-shirturi comode și  ieși seara la o terasă cu prietenii. Bronzul va fi pus în valoare de tonurile cromatice pline de viață și exotism.

Rochii romantice din voal

Cu imprimeuri asemănătoare cerului de vară, sau grafisme în culori pastelate, în culori uni sau cu printuri florale delicate, rochiile de voal din această vară sunt rochiile în care vei fi îndrăgostită în fiecare zi! Le recomandăm în serile cu dans și muzică, sau la cine romantice. Sunt feminine, fluide și seducătoare.

Cu siguranță te vei regăsi în recomandările stiliștilor nostri. Sunt variate și se potrivesc tuturor stilurilor. Vara aceasta poartă cu încredere salopete. Alungesc silueta și pot fi purtate cu pantof flat sau papuc. Comode și elegante în același timp!

Îndrăznește și alege pantalonii “culottes”, chiar dacă ți se pare că nu ți se potrivesc pentru că nu ai mai purtat niciodată. Sunt o combinație extrem de chic între pantalon și fustă, o fustă -pantalon, care se comportă foarte bine cu platforme comode într-un look feminin și elegant fără efort , dar și cu espadrile alături de un t shirt în dungi marinărești, pentru o apariție relaxată.

Vă dorim să vă distrați la mare și să vă reîntoarceți cu forțe proaspete și piele bronzată! De ținute ne ocupăm noi! Vacanță frumoasă!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *