Ținute inspirate pentru petreceri de Primăvară

Primăvara este sezonul în care primim multe invitații la petreceri și evenimente diverse. Fie că sunt nunti, botezuri, sau pur și simplu ieșiri în oraș cu prietenii, ținuta noastră trebuie să fie în primul rând comodă, este foarte important să ne simțim bine în hainele pe care le purtăm.

În acest sezon noi vă propunem ținute feminine și delicate în culori pastelate de Primăvară.

Alege dintr-o gamă variată de culori, rochii din voal uni sau imprimat cu motive florale, dublate cu vâscoză, și cu accente strălucitoare de cristale. Croiala lejera și pliurile ample vor avantaja orice siluetă, poartă-le cu încredere.

În serile răcoroase de Primăvară poți asorta la rochie un sacou din vâscoză sau un bolero din dantelă și ținuta ta va fi completă.

Un material clasic și elegant, prezent mereu în colecțiile noastre, este mătasea. Vă recomandăm rochii midi din tafta de mătase, accesorizate cu broșe prețioase, detașabile.

Pentru un look modern și îndrăzneț alege ținute aurii. Fie că este o salopetă  din voal cu efect sidefat sau o rochie din bumbac elastic metalizat, vei ieși în evidență la orice petrecere.

Ținute cu rochii din voal uni

Pentru mai multe propuneri de modele și culori, vă invităm în magazine și pe site www.yokk.ro, să vă alegeți rochia ideală, pentru petrecerile din această Primăvară.

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *