Ținute chic pentru cocktail garden party

Astăzi vă propunem să discutăm despre cum ne îmbrăcăm dacă primim o invitație la un cocktail în aer liber.  Fiind vară, distracția se mută din interior, în exterior și deși ambele evenimente, atât cocktail-ul, cât și garden party-ul, sunt două evenimente formale, lucrurile sunt mai relaxate în realitate, dar trebuie ținut cont de anumite reguli.

Ambele sunt inspirate din cultura britanică. Cocktail-ul începea înainte de prânz sau cină și se desfășura de obicei în interior, iar garden party-ul între 4 și 8 seara, evident în exterior.  Un cocktail  garden party are loc deci într-o grădină, în timpul zilei, dar se poate prelungi până seara târziu, serile de vară invitând la dans, conversație și voie bună.

Atât la cocktail, cât și la garden party, este indicat să evităm texturile prea casual, gen denim. Decența și confortul sunt cuvintele după care ne ghidăm la un astfel de eveniment. Fără decolteuri adânci, fără transparențe, sărbătorim în mijlocul naturii și vom evita rochiile extrem de scurte, mulate, sau tocurile foarte înalte. Accesoriile este de preferat să fie discrete și de bună calitate.

Alege-ți materiale naturale (bumbac, vâscoză, matase), care să permită pielii să respire. Sau lejere, fluide. Rochiile din mătase, voal sau dantelă, precum și cele cu imprimeu floral, sunt extrem de potrivite și feminine pentru o astfel de ocazie.

Culorile pot fi închise dacă evenimentul este mai sofisticat, dar sunt recomandate și pastelurile sau culorile vii dacă atmosfera este mai relaxată, decorul natural, plin de verdeață și flori, invitând la bucurie și destindere.

Iată o selecție de ținute chic pentru un cocktail party reușit:

Te așteptăm în magazinele YOKKO și îți dorim petreceri minunate în grădini parfumate! Vara trece repede, grăbește-te!

2 comentarii

  • Am in garderoba un numar mare de piese Yokko. Yokko este un stil, un stil care propune o eleganta discreta, dar feminina. Mi se potriveste si se potriveste unor varste si persoane diferite. Acest stil da o sansa femeilor mai in varsta sa arate bine si sa-si pastreze eleganta discreta si feminitatea. Intentionez sa recomand cateva lucruri nepoatei mele, care inca isi cauta stilul. Ea are parul lung, negru, dar cam slabut. Rochia rosie si decorul cu flori i s-ar potrivi foarte bine si ar masca parul slab. In ce ma priveste o sa vin sa incerc rochia pantalon satinata. Aveti croieli foarte bune la pantaloni, astept mai multe modele la masuri mari ( 48 ).
    Daca tot ne debarasam greu de pantalon de ce n-ar avea mai multa fantezie acest obiect vestimentar ? Atat ca si culori cat si ca materiale ? Carouri pastelate, de exemplu ? Fusta pantalon lunga si larga din material care cade frumos si care nu ingrasa ?

  • Angela Zarojanu

    Sunt rochii foarte frumoase. Tinutele de la YOKKO mi se potrivesc foarte bine. Eu am 59 de ani dar intotdeauna candam mers in Bucuresti mi-am cumparat cate ceva de al Yokko. Apreciez ca realizati tinute pentru toate varstele si dimeniunile. Unele tinute prezentate aici mis e potrivesc . Felicitari !

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *