Teracota, culoarea Toamnei 2019

Cunoscută drept ocru, scorțișoară, ruginiu, oranj ars sau teracotă, această nuanță de pământ cu tonuri roșiatice este una dintre cele mai populare tendințe în modă pentru acest sezon. Terra cotta, în limba latină înseamnă „pământ ars”. Aceasta este o culoare roșie, culoarea lutului sau a cărămizii arse.

Popularitatea sa a crescut pe platforma Pinterest cu 95% în ultimele șase luni, devenind una dintre nuanțele preferate de fashioniste pentru a obține ținute cu un aspect prețios. Iar motivul este versatilitatea sa: teracota este o nuanță caldă, neutră și sofisticată, dar care are în același timp capacitatea de a adăuga un plus de culoare. Nu este la fel de intensă precum portocaliul, dar nici plictisitoare precum maroul.

Teracota, sau culoarea argilei coapte reprezintă încredere, stabilitate și rezistență. Cei care aleg aceste nuanțe, sunt încrezători în atractivitatea lor, stau ferm pe teren și se simt protejați. Aceștia nu sunt cei care vor atrage atenția cu accente și nuanțe luminoase, știu că vor fi observați și apreciați.
Această culoare este asociată cu toamna. Astfel, designerii YOKKO v-au pregătit în acest nou sezon, o colecție specială cu articole elegante specifice stilului office. Și dacă nu vă inspiră nimic din ținute de mai jos, vă invităm în magazinele noastre și pe www.yokko.ro, unde vă așteaptă noua colecție Toamnă 2019.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *