10 rochii elegante recomandate în această toamnă

Cel mai întâlnit articol vestimentar în garderoba unei femei este rochia. Este deasemenea un articol foarte ușor de purtat și nu trebuie să-ți faci prea multe griji despre cum să o accesorizezi.

Pentru a avea o ținută cât mai confortabilă pe tot parcursul zilei, rochia trebuie aleasă cu grijă, fie că lucrezi într-un mediu office, fie că poți adopta și o ținută mai casual. Cel mai important este să îți avantajeze silueta și să ți se potriveasca stilului personal, astfel să te simți deosebită în ea pe tot parcursul zilei.

Designerii YOKKO v-au pregătit în această Toamnă o gamă variată de modele de rochii, special create pentru femei de carieră. Stilul clasic este prezent mereu, prin croiala rochiilor midi, cu mâneci 3/4, în forma de A sau conică. Ca elemente noi, vă propunem accesorii moderne, fermoare sau garnituri din piele și dantelă, aplicate discret la decolteu sau la terminația mânecilor.

Mai jos aveți 10 recomandări pentru acest sezon, de modele de rochii elegante în culori și texturi în ton cu toamna. Pune-ți feminitatea în valoare și alege una din rochiile de mai jos.

Și dacă nu sunteți încă convinse, vă invităm în magazinele noastre dar și pe site-ul www.yokko.ro unde cu siguranță veți găsi modelul de rochie preferat.

 

 

2 comentarii

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *