Stralucire si eleganta de Sarbatori

Iarna este anotimpul petrecerilor și al bucuriei. YOKKO întâmpină sărbătorile de iarnă cu ținute elegante și prețioase, special create pentru evenimentele din această perioadă.

Pentru inspirație, vă prezentăm în continuare câteva piese cheie din Colecția de Sărbători Yokko.

Ca în fiecare sezon, catifeaua este prezentă și în această colecție, fiind un materiale nobil și elegant. Rochiile și sacourile din catifea elastică uni sau imprimată, împodobite cu accesorii prețioase, conferă ținutei eleganță, atât în combinație cu fuste cât și cu rochii.

Rochia, piesa nelipsită din garderoba oricărei femei, este vedeta acestei colecții. Noi vă propunem rochii prețioase atât prin aspectul materialelor textile cât și prin accesorizarea acestora cu detalii prețioase. Cu o croială simplă, midi sau ușor evazată, avantajează orice tip de siluetă.

Un alt material nelipsit din colecțiile de iarnă, este brocartul, întâlnit la rochii dar și la sacouri, piese vestimentare ce pot fi purtate împreună dar și separat. Vei străluci la orice petrecere dacă vei alege să porți o rochie din brocart cu fir de efect.

Pentru că este sezonul rece, piesele din bucle, simplu sau multi-color, sunt des întâlnite in garderoba office. Un sacou din bucle cu lână și alpacă, cu nasturi din perle sau cristale, poate fi alegerea potrivită pentru o petrecere la birou.

Vă invităm să descoperiti COLECȚIA DE SĂRBĂTORI, în magazinele YOKKO dar și pe www.yokko.ro.

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *