Stilul nostru preferat – Navy Style

Există tendințe care vin și pleacă, și tendințe ce revin în fiecare sezon, reinventate pentru a se integra în actualitate. Un astfel de trend este navy style/ stilul maritim – un stil casual, confortabil și proaspăt care transmite ideea de vacanță, timp liber.

Se numește “maritim”, dar asta nu înseamnă că e destinat purtării doar pe plajă sau în stațiuni estivale. Navy nu înseamnă doar o ținută casual sau sport. Poți adopta acest stil și în combinații elegante, office.

Astăzi, acest stil coboară în viața de zi cu zi și se distinge de curentul care l-a consacrat, făcându-se popular și în rândul ținutelor office. Având ca element distinctiv culoarea bleumarin, în toate combinațiile, picouri, dungile alb-albastru, elemente ca ancore, scoici, nasturi argintii, steaguri, curele împletite, stilul navy poate fi adaptat și vestimentației de zi cu zi.

Colecția YOKKO navy vă propune ținute office clasice, cu articole din stofă elastică cu bumbac, extrem de confortabile, cu mici accente rafinate (cusatură de contrast sau aplicații de cristale).

Nu vei regreta, așadar, dacă îți completezi garderoba de primăvară cu haine și accesorii navy style. Vă invităm să ne vizitați în magazine dar și pe site și să descoperiți ținutele noastre elegante în stil navy.

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *