Stilul Navy – Vara aceasta, poartă marea cu tine!

Stilul NAVY, combinația bleumarin-alb, este prezent ca în orice vară în garderoba feminină, fiind una dintre tendințele vedetă și în sezonul estival 2016. Este elegant și casual în același timp, fiind trendul din modă la fel de clasic precum și little black dress. Poate fi abordat fără greș în zile cu soare la birou, în vacanță sau în după-amieze cu prietenii.

Poartă marea la birou

Combinația alb-bleumarin în costume stil office poate fi ușor realizată din piese simple tricouri albe, pantaloni bleumarin, eșarfe cu imprimeuri. Sau poți alege bluze cu dungi marinărești în ținutele de birou dacă dresscode-ul de la serviciu îți permite asta.

Dacă preferi fustele, optează pentru o fustă lejeră din in și o bluză cu guler bleumarin sau o fustă conică albă în combinație cu o bluză de aceeași culoare, punctată discret în talie cu centura bluzei din elastic în dungi bleumarin. Va adăuga un efect de alungire a siluetei și un aer foarte fresh ținutei tale și vei simți marea mai aproape de tine!

Pentru o ținută relaxată, dar plină de stil, alege o rochie comodă din jerse fin cu epoleți stilizați alb-bleumarin accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto sau o pereche de balerini roșii.

Costume stil office alb-bleumarinAlege stilul navy 1
Rochii comode Yokko

Alege stilul navy 2

Briza mării în ținute relaxate de zi și de vacanță

Fii originală și îndrăznește să combini imprimeuri diferite într-o singură ținută. Pentru plimbări romantice pe plajă poți alege o rochie ușoară de voal bleumarin cu cordon în dungi din elastic și cu broșa ancoră albă.

Bucură-te de briza răcoroasă a mării alegând bluze lejere din vâscoză, cu pantaloni evazați și balerini ușori.

Și nu uita să pui în bagajul pentru vacanța la mare o rochie maxi cu dungi bleumarin și sacoșa cu buline YOKKO, ușor de împachetat, perfectă pentru cumpărături și plajă.

Rochii de voal YokkoAlege stilul navy 3
Bluze lejere din vascozaAlege stilul navy 4
Rochii cu dungi blemarin

Alege stilul navy 5

Stilul Navy pentru petreceri rafinate

Poți accesoriza bleumarinul cu buline discrete pe saten elastic si spate de tricot pentru o ținută serioasă și relaxată în același timp. Sau poți merge pe pantofi stiletto roșii asortați cu buline mari și vesele de pe rochița lejeră Carissima cu dungă verticală de rips roșu pe spate.

Tinute Yokko pentru petreceri rafinate Alege stilul navy 6Rochia lejera Carissima

Alege stilul navy 7

Vara aceasta răsfață-te ca să îți recapeți energia creatoare. Iar în hainele care îți reprezintă atitudinea fii sporty și elegantă în același timp, pentru că stilul navy asta înseamnă: relaxare, eleganță și ruj roșu pe buze!
Alege ce te inspiră la stilul NAVY din gama bine-gândită de către designerii YOKKO și poartă-l cu placere toată vara.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *