Stilul navy, mereu în tendințe

Stilul navy a fost întotdeauna asociat cu vacanța de vară și plimbările cu vaporul, fiind inspirat din uniformele marinărești. Astăzi, acest stil coboară în viața de zi cu zi și se distinge de curentul care l-a consacrat, făcându-se popular și în rândul ținutelor office.

Stilul navy este poate cel mai comod mod de a vă îmbrăca în timpul verii la birou. Având ca elemente distinctive culorile alb și bleumarin, în toate combinațiile, picouri, dungile alb-albastru, elemente ca ancore, scoici, nasturi argintii, steaguri, curele împletite, stilul navy nu trebuie lăsat doar pentru vacanțe ci îl poți adapta și vestimentației de zi cu zi.

Din fericire este un stil care se poate combina cu piese clasice astfel încât să-ți poți crea un stil casual potrivit pentru o ieșire în oraș sau la birou.

Deși este un stil mereu în tindințe vara, iată că în fiecare an este readus în actualitate acest motiv deja clasic, împrospătându-l permanent, cu ajutorul design-ului inedit sau cu accesorizări speciale.

Alege stilul NAVY, este simplu, dinamic, tineresc și mai ales vesel. Astfel, dacă vrei să ieși un pic din rutina zilnică și să fii cu gândul la mare alege dungile marinărești la birou dar și în timpul liber.

Salopete din vâscoză bleumarinDaca încă nu v-am convins vă invităm în magazine și pe site-ul www.yokko.ro pentru mai multe ținute de inspirație marină.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *