Stare de briză – soare, mare, relaxare

Vara parcă totul prinde culoare! Natura ne oferă frumuseți uimitoare, suntem mai fericite și mai dornice de a arăta bine. Deși este perioada cea mai călduroasă din an și nu mai avem nevoie de prea multe haine, totuși există atât de multe ținute de vară cărora nu le putem rezista iar designerii YOKKO vă ajută cu idei feminine și elegante.

Ținutele de vară trebuie să fie colorate, vaporoase, șic, lejere, pline de bucurie și optimism. Chiar dacă trebuie să mergi la serviciu, în vacanță sau la plimbare în parc, poți alege cu ușurință outfitul perfect, deoarece hainele din acest sezon sunt versatile și ușor de purtat. Indiferent de stilul vestimentar care te caracteriează, trebuie să pui accent pe gradele de afară și să încerci să te îmbraci cât mai subțire și confortabil, pentru a avea o stare bună de dispoziție.

Piesele vestimentare din materiale vaporoase și lejere, care permit pielii să respire și îți conferă totodată un look șic sunt în topul acestei veri. O rochie largă este piesa vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba ta de vară. Acest tip de rochie este la mare căutare în sezonul de vară deoarece poate fi purtată de orice femeie, indiferent de siluetă sau înălțime.

Alege cu încredere o rochie din mătase naturală! Este un material de foarte bună calitate, și o vei purta și în verile următoare, deoarece nu se demodează niciodată.

 

Și pentru că vara este sezonul petrecerilor, YOKKO va pregătit o colecție deosebita de rochii de seară, unde veți găsi cu siguranță rochii din dantela și paiete, în care te vei simți ca o adevarată prințesă.

O altă piesă vestimentară indinspensabilă în această vară este bluza. Recomandăm bluze lejere pe care le poți potrivi la orice ocazie, de zi sau de seară și care se pot combina foarte bine cu fuste și pantaloni etc.

Cel mai important sfat pe care vi-l putem da, este să-ți alegi hainele în care să te simți cel mai confortabil și care să ți se potrivească, acesta este secretul oricărei ținute de succes, indiferent de anotimp.

Pentru mai multe idei, vă așteptăm în magazinele YOKKO dar și pe site-ul www.yokko.ro. Spor la cumpărături!

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *