Se poartă albastrul!

Albastrul devine în sezonul Toamnă/Iarnă 2016-2017 noul negru. Prezent masiv pe podiumuri, în colecțiile celor mai importanți designeri ai caselor internaționale de modă, se poartă nu numai în machiaj anul acesta, ci și în haine într-un spectru foarte larg de nuanțe.

Întreaga familie de albastru permite oricărei femei să găsească ce i se potrivește. Inserarea albastrului în garderoba ta va activa o varietate de sentimente – nuanțele deschise vor calma, cele intense te vor trezi la viață.

Potrivit specialiștilor în culori, alegerea albastrului ca fiind una dintre culorile sezonului Toamnă/Iarnă 2016-2017, reprezintă o combinație de putere și încredere, aducând în viața contemporană agitată, optimism și calm.

Albastrul cobalt este o culoare rece și adâncă. O culoare intensă și profundă. Alege-o cu încredere pentru ținutele de zi sau seară: rochii casual, costume: sacouri cu lână și bumbac, pantaloni pană sau fustă conică, rochii de catifea, catifeaua fiind una din texturile preferate acestui sezon.

Albastrul azuriu se regăsește în nuanțele care variază de la albastrul de gheață, la cel marin. Stiliștii ți-l propun pentru rochii de seară, din voal vaporos, accesorizate cu panglici romantice și broșe cu cristale Swarovski, sau simple. Îl regăsești și în colectia de fuste conice, foarte în vogă sezonul acesta. Această nuanță de albastru amintește de culoarea cerului sau valurile unei mări nordice. Este poetică, calmă și odihnitoare.

Albastru bleumarin impune prin rafinament și o doză importantă de mister. Poartă-l pentru un plus de tenacitate în rochii sau costume deux pieces. Toamna aceasta combinațiile ton în ton sau o singură culoare din cap până în picioare se poartă foarte mult. Subțiază și înalță silueta.

 

 

Să fii modern nu înseamnă să porți tot ce este în trend, înseamnă să porți ce ți se potrivește. Alege din multitudinea de tendințe ce te avantajează și îți vine bine.

Recomandarea noastră este să te documentezi, să fii la curent cu ultimele tendințe, să te cunoști și să alegi hainele care îți armonizează cel mai bine personalitatea cu linia corpului și îți aduc un plus de feminitate. Albastrul este culoarea care vine bine oricui, poartă-l în acest sezon rece pentru un plus de încredere și calm!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *