Salopeta, vedeta in orice garderoba de success

Salopeta, a fost inițial un accesoriu vestimentar, purtat de femei, în timpul primului război mondial, ca ținută de servici, în fabricile din Anglia. După mulți ani, în perioada hippie, salopeta a devenit foarte la modă și a trecut de la nivelul de uniformă purtată în fabrică.

Fiind atât de indrăgită datorită faptului că reușeste să constituie un outfit complet printr-un singur accesoriu, salopeta reprezintă o alternativă stilată și modernă la clasica rochie elegantă.

Pentru ca efectul salopetei să fie unul deplin, îți recomandăm să ai grjă, atunci când o porți, ca talia ta să fie accentuată. Salopetele din ultima colecție de vară Yokko, au încorporate în construcția lor diverse accesorii menite să iți valorifice talia, fie ca este vorba despre o bandă de elastic multicolor sau o garnitură prețioasă, îți vor asigura iluzia unei siluete mai alungite. Astfel, imaginea ta se va schimba radical în bine și vei avea parte de un fler stilat și feminin, care îți va aduce multe complimente. Pentru zile răcoroase de vară, vă recomandăm salopete lejere din vâscoză, necaptușite, care se potrivesc și ziua la birou dar și seara la o petrecere în aer liber; acesteea pot fi purtate cu o pereche de sandale cu toc înalt și platformă sau cu o pereche de teneși colorați.

Salopetele pot fi purtate în absolut orice împrejurare dar mai ales dacă vrei să te faci remarcată la un eveniment. Dacă vrei să stralucești și să fii în centrul atenției la următoarea petrecere, poți opta pentru o salopetă din material cu efect sidefat. Alege să o accesorizezi cu pantofi stiletto aurii și o poșetă asortată, și vei atrage toate privirile asupra ta!

În caz ca nu te-ai hotărât încă ce salopetă să alegi, te invităm în magazinele noastre dar și pe www.yokko.ro unde sigur vei găsi ținuta potrivită!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *