Alege să fii chic cu sacoul din bucle sau stofă

Sacoul este una dintre piesele de rezistență din garderoba oricărei femei stilate. În funcție de croială sau materialul acestuia, se poate adapta la diferite stiluri vestimentare, atât casual cât și elegant și te poate salva atunci când trebuie să mergi la un eveniment și ești în pană de idei în ceea ce privește vestimentația. Introdus pentru prima dată pe piață de către Coco Chanel, sacoul din bucle nu ar trebui să lipsească din garderoba voastră. Bucleul reprezintă un fir textil care ajută la crearea unui efect aerisit și înnodat. Firul poate fi monocrom sau multi color aducând un aer proaspăt și deosebit ținutei. Pentru sacourile de vară se folosește de obicei bumbacul, care este un material ușor și aerist, iar pentru sezonul rece se folosește firul de lână. Un alt tip de sacou, de asemenea indispensabil în alcătuirea ținutelor este sacoul din stofă. Acesta este inspirat din garderoba masculină, însă designerii și-au pus amprenta asupra sa, transformându-l într-o piesă extrem de feminină prin croială și culori.

sacou_yokko

sacou_stofa_yokko

Pentru această primăvară YOKKO v-a pregătit o serie de sacouri din bucle multicolor și stofă în nuanțe de alb, roz prăfuit, dar și bleumarin care pot fi purtate atât la birou, cât și la un eveniment mai mult sau mai puțin oficial. Cu ajutorul sacoului din bucle se poate construi o ținută ideală pentru întâlnirile de afaceri, în momentul asortării acestuia cu o fustă creion, o rochie elegantă dar și cu o pereche de pantaloni dintr-un material diferit.

Sacou multicolor

Alege un sacou YOKKO din bucle multicolor

pantalon_stofa_yokko

Combină un sacou din bucle multicolor cu pantaloni de stofă YOKKO

Sacoul din stofă poate fi ușor de asortat cu o fustă sau cu pantaloni pană din același material, pentru un efect business elegant, atât la birou cât și la o întâlnire de afaceri.

Costume dama Yokko

Alege un sacou YOKKO din stofă

fuste_bucle_stofa_yokko

Combină sacoul din stofă cu o fustă YOKKO

Sacoul din bucle sau stofă te poate scoate din încurcătură și la o simplă ieșire în oraș cu prietenii, sau la o aniversare într-un restaurant elegant. În astfel de ocazii îți propunem să asortezi sacoul cu o fustă din voal, mătase sau tul. Această combinație sigur nu va trece neobservată. În schimb, dacă dorim să creem o combinație între cele două stiluri vestimentare, masculin și feminin, atunci putem opta pentru o combinație a sacoului cu o rochie conică office sau chiar o rochie lejeră din Colecția YOKKO Primăvară 2016.

sacou_yokko_cu_rochie_business

Combină sacoul cu o rochie conică office

Iar pentru un efect glamour garantat îți propunem să porți sacoul peste o rochie de seară vaporoasă din voal.

Combină sacoul cu o rochie de seară vaporoasă din voal

Combină sacoul cu o rochie de seară vaporoasă din voal

Atât sacoul din bucle cât și cel din stofă sunt două elemente esențiale care ne fac garderoba mai stilată, iar investiția în aceste două piese vestimentare ne vor ajuta să ne păstrăm eleganța și rafinamentul în orice situație.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *