Să înceapă petrecerea, de ținuta voastră ne ocupăm noi!

După o perioadă lungă, în care toata lumea a luat o pauză de la petreceri de orice fel, o dată cu venirea verii, ne putem bucura din nou, de evenimentele frumoase mult așteptate.

Și pentru că principala grijă a oricarei femei este ținuta, designerii YOKKO vă ajută cu recomandari elegante, de ținute de seara, variate, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

Feminitatea, ese calitatea principală a oricărei ținute YOKKO. Și ce poate fi mai feminin și mai romantic decât o rochie imprimată cu motive florale? Fie că alegi o rochie din voal sau din mătase naturală, imprimată digital cu motive florale, vei avea o ținută ideală pentru petrecerile din această vară.

Vă invităm să alegeți dintr-o gamă variată de nuante pastelate de vară, rochii din voal uni sau imprimate digital, cu diverse modele. Croiala lejeră și pliurile ample vor avantaja orice siluetă, poartă-le cu încredere.

Rochii din voal imprimat cu motive florale și fundă în talie

Combinațiile dintre paiete și dantelă sunt iarași o opțiune pentru ținute de ocazie, în această vară. Noi vă propunem rochii lungi din voal, dublate cu viscoză, și cu bustul cu paite. Dacă preferi o rochie mai scurtă și mai lejeră, poți opta pentru rochiile noastre evazate, cu platcă din dantelă cu paiete.

c

Ținuta aleasă pentru un astfel de eveniment trebuie să fie elegantă și rafinată. Alege rochii din materiale prețioase, dantelă cu motive florale, voal sidefat sau paiete. Ține cont și de faptul că vara, temperaturile sunt ridicate și este indicat să ai o rochie cu o croială cât mai lejeră din țesături naturale, in, mătase sau vâscoză.

Pentru mai multe opțiuni, vă invităm în magazinele noastre sau pe site-ul nostru www.yokko.ro, unde puteți să intrați chiar și în outlet, unde veți găsi articole din colecțiile mai vechi, la prețuri promoționale, accesibile pentru toate buzunarele.

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *