Roxana Melnicu, jurnalist

Sunt jurnalist, dar la origine sunt psiholog și ador să explorez prin haine. Este un exercițiu oarecum asemănător cu actoria. Deci cumva impersonez niște roluri. Este foarte bun și terapeutic și într-adevăr îți îmbogățește feminitatea, experiența, viața în genere.

Deocamdată sunt redactor șef la Practic în Bucătărie unde suntem focusați pe culinar și pe bloguri dar scriu foarte multe reportaje pe diverse subiecte și îmi place foarte mult să iscodesc oamenii, să le descopăr părțile frumoase, ce au de spus lumii. Eu cred că fiecare om, în particular fiecare femeie are ceva de spus, ceva deosebit care îi dă o prezență unică. Și se vede. 

O femeie activă este o femeie care are tot timpul ceva de făcut, ceva în cap și vede lucrurile în avans. Întotdeauna trebuie să știi de unde ai plecat și mai ales care sunt următorii 3-4-5 și chiar 10 pași. Că asta se referă la copil, la iubit la familie la ce ai tu de aranjat, astea trebuie să se aranjeze într-un cap, într-o formă, un edificiu, o piramidă a priorităților. Cred că o femeie de afaceri are această facultate de programare a lucrurilor. 

Salvăm lumea prin cultivarea bucuriei de viață. 

Roxana Melnicu, jurnalist

Foto și interviu Marius Tudose

Dacă vă interesează să vedeți mai multe modele de rochii elegante, vă invităm pe site-ul nostru www.yokko.ro și în magazinele noastre.

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *