Rochiile midi la modă. Cum le purtăm?

Piesă vestimentară plină de feminitate, rochia midi este piesa indispensabilă din garderoba ta în acest sezon. Revista Vogue o numește “noua senzualitate feminină”.

Inspirată din moda anilor ‘60, rochia midi a fost special creată pentru a evidenția silueta feminină într-un mod subtil și senzual, fără să descopere prea multă piele “la vedere”. Rochia midi descoperă glezna și lasă o parte din gambă la vedere. Purtată corespunzător, este rochia ce creează un efect de alungire a siluetei. Învață să alegi rochia potrivită tipologiei tale și te vei îndrăgosti de acest model în această primăvară!

Pentru siluetele mignone este recomandat ca rochia midi să nu depășească genunchii mai mult de o palmă, iar dacă ești înaltă poate fi până la jumătatea gambei. Dacă ai șolduri mari accesorizează în partea de sus cu o eșarfă sau alege o rochie midi în dungi verticale subțiri. Silueta de tip măr este avantajată de un model cu decolteu în V, iar cea în formă de pară de un tipar cu o tăietura mai dreaptă și mai lejeră.

Rochiile midi sunt soluția salvatoare la orice oră și pentru orice tip de eveniment. Le porți la birou, la un brunch sau o ieșire cu prietenele, iar seara le poți transforma în rochii de cocktail sau cină, accesorizate cu bijuterii, încălțăminte și poșete de seară.

Ușor de purtat, iată câteva modele care se pot potrivi perfect stilului tău:

Primăvara și vara aceasta alegeți rochii midi! Transmit eleganță și feminitate într-un mod simplu, dar sofisticat în același timp. Vă așteptăm în magazinele YOKKO si pe www.yokko.ro!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *