Rochiile de seara din matase- o alegere rafinata

Rochiile din matase sunt alegerea perfecta pentru o tinuta eleganta si pretioasa.
Matasea se numara printre cele mai scumpe si nobile materiale, si are o istorie de peste 5000 de ani. Arta cresterii viermelui de matase si utilizarea matasii, isi are originile in China. Mai tarziu, exportul matasii se raspandeste in intreaga lume. Acest material devine foarte apreciat si cautat, matasea fiind numita si “regina tesaturilor”.
In zilele noastre, matasea este nelipsita din creatiile marilor designeri. Rochiile confectionate din acest material, sunt feminine si delicate.

Cum poarta vedetele rochiile din matase?

Vedetele de la Hollywood adora tinutele realizate din matase, si le poarta cu mandrie pe covorul rosu. Vedetele prefera atat rochiile scurte, realizate din acest material, cat si pe cele lungi. Ambele modele inspira eleganta si frumusete.

01_CameronDiaz
Cameron Diaz

  j-lo

Jennifer Lopez

mila kunis

Mila Kunis

angelina

Angelina Jolie

eva longoria
Eva Longoria

Stilul YOKKO

Dupa cum v-am obisnuit, YOKKO va recomanda cele mai in voga si cele mai elegante rochii. Astazi, va indrumam catre rochiile din matase, ideale pentru o tinuta impecabila de seara. Aceste modele superbe din matase , sunt primele dintr-o serie dedicata rochiilor de seara. Urmeaza si alte surprize placute, in colectia YOKKO.

yokko silk

06434-rochie-de-seara-din-matase-cu-maneci-bufante-ruy-yrn-3e15f10497-gallery-00-520x600

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *