Rochiile casual – Reguli de bună purtare

Cu siguranță, aveți în garderobă o mulțime de rochii! Dar niciodată nu e târziu pentru încă una în plus. Rochiile de zi, rochiile casual, sunt unele dintre cele mai versatile piese vestimentare. Și cum timpul este inamicul numărul 1, devenim pragmatice chiar și in momentul în care alegem să achiziționam o nouă rochie. Vă recomandăm rochiile de zi, rochiile casual în linii simple, ce pot fi accesorizate creativ transformandu-le pentru a le purta în diferite momente din zi.

O rochie office clasică, uni, purtată la birou, accesorizată cu un colier sau o broșă, poate fi o ținută foarte chic la o recepție sau ocazie specială. Rochiile creion pot fi alegerea ideală pentru ținutele de zi, purtate la birou cu un sacou suprapus și pantofi cu toc confortabil, iar seara în oraș cu un șal pe umeri și pantofi stiletto!

Rochia de tip creion este rochia care îţi îmbrăţişează frumos formele. De asemenea, poate fi purtată şi la birou şi la ieşirile în oraş. Senzuală, dar şi decentă, urmează frumos linia corpului şi se opreşte la linia genunchilor, deasupra sau dedesubt. Toamna aceasta poartă-le cu încredere, croiala clasică nu dă niciodată greș!

Iată o serie de sfaturi despre cum să porți rochia de zi cu zi: dacă e este o rochie deasupra genunchilor, înainte să ieși din casă, apleacă-te pentru a afla cât de scurtă este. În fața unei oglinzi mari, întoarce-te și apleacă-te. Verificând astfel lungimea, vei evita anumite neplăceri în public. Când cobori din mașină, coboară cu ambele picioare o dată, ținându-le lipite. Cînd urci sau cobori pe scări, strânge marginea rochiei cu mâna pe lângă corp. De câte ori te așezi, trage marginile rochiei pentru a nu te așeza direct cu picioarele pe scaun. Vei preveni astfel șifonarea. Apleacă-te cu grijă, când porți rochie, îndoind genunchii.

 

1

Rochii casual cu imprimeuri

Acestea fiind spuse, scrie-ne câte rochii casual ai în garderobă și care este preferata ta din Colecția de rochii YOKKO Toamnă /Iarnă 2016!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *