Rochii pentru Crăciun și Revelion

Luna sărbătorilor de iarnă este una plină de strălucire și eleganță, care nu se poate celebra decât printr-o ținută desăvârșită, în compania unor oameni plini de entuziasm. Dacă ți-ai propus să sărbătorești de Crăciun și Revelion, în cadrul unui restaurant elegant, YOKKO îți pune la dispoziție ținute stilate și rafinate, care te vor transforma într-o adevărată divă.

Masa festivă de Crăciun

Să intrăm puțin în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Mai exact să ne imaginăm că suntem chiar în ziua de Crăciun, atunci când lângă bradul frumos împodobit a fost amenajată masa festivă, iar invitații trebuie să sosească. În casă predomină o atmosferă caldă, lină, iar în aer se împletește mirosul de scorțișoară cu cel de cozonac.

O astfel de zi, atât de specială, trebuie întâmpinată cu bucurie, pentru că ea vestește Nașterea Domnului, dincolo de povestea frumoasă cu Moș Crăciun. Pentru Ziua de Crăciun, noi îți recomandăm o rochie roșie din stofă elastică, cu inserții din catifea.

rochie-10

Cumpără rochia Look Amazing

Sau o rochie elegantă din brocart elastic satinat, cu o floare detașabilă, care a fost lucrată manual.

04510-rochie-de-ocazie-din-brocart-elastic-satinat-cu-trandafir-rh1-xtq-8671352bb2-gallery-00-1560x1800

Cumpără rochia Timeless Love

O prezență diafană

O rochie de seară rafinată, care te va pune în valoare într-un cadru select! Această rochie din voal, dublată cu jerse elastic gros, are un guler detașabil foarte trendy, din mărgele și cristale. Îndrăznește să o porți și să atragi toate privirile!

m-m

Cumpără rochia Gladness

Dragoste și catifea

Atingeri delicate te vor învălui în noaptea dintre ani, dacă vei alege o rochie neagră, din catifea, cu paiete aplicate. O rochie fabuloasă, în care te vei simți răsfățată și iubită. Îndrăznește să o porți!

11

Cumpără rochia Magic Night 

Iată un alt model de rochie din catifea, în linii simple și croială îndrăzneață, care te transforma într-o femeie fatală. Avantajul acestui model este că se poate accesoriza cu ușuriță, iar look-ul tău se va modifica în funcție de cerințele momentului. Nuanța de albastru regal a acestei rochii îi dublează eleganța.

06055-rochie-din-catifea-elastica-rdm-wds-2030040615-gallery-00-1560x1800

Cumpără rochia Magnetic Blue

O apariție năucitoare

Paietele și sclipiciul sunt în mare vogă, iar atunci când sunt combinate cu tul și saten rezultă o rochie năucitor de frumoasă. O rochie de un roșu tulburător, deosebit de elegantă, cu un corsaj cu motive florale și paiete, în care vei străluci!

05554-rochie-cu-corsaj-cu-motive-florale-si-paiete-rqy-9mv-2fd1c4dd76-gallery-00-1560x1800

Cumpără rochia Desire cu motive florale

Dacă vei petrece noaptea dintre ani la un restaurant pretențios îți recomandăm să faci o alegere plină de strălucire! Această rochie de seară, cu un corsaj din paiete mici, mâneci transparente din voal și cristale swarovski, poate să fie cea mai bună achiziție.

sedinta foto yokko 2.10 653

Cumpără rochia Unveil A Tale

Îngerul serii

O rochie de seară lungă, din voal roz și cu o garnitură din cristale, în care vei avea o apariție angelică.Talia, fața și decolteul sunt subliniate de o garnitură de cristale, în timp ce corsetul se strânge cu o fundă mare pe mijloc. Dacă ești o romantică incurabilă, această rochie poate să fie alegerea ideală.

9

 Cumpără rochia Serafic Pink

O rochie cu bust cu imprimeu de flori roz, care cu siguranță va face senzație! Acest model este disponibil în mai multe variante.

pozare 31 iulie 2014 093

Cumpără rochia Arpeggio cu imprimeu

Un alt model de rochie din jerse elastic dublu, în linii simple, cu o garnitură din lanț pe decolteu, este și cel de mai jos. Modelul este disponibil în mai multe culori, la un preț economic.

pozare 31 iulie 2014 809

Cumpără rochia Noblesse din jerse elastic

Iubești imprimeurile? În acest caz, vei îndrăgi rochia din jerse elastic imprimat cu motive geometrice.

sedinta foto yokko 2.10 397

Cumpără rochia Dare cu imprimeu

Sau această rochie din tricot gros combinat cu tricot elastic, în tonuri de sărbătoare, prin inserția de brocart cu fir de efect auriu.

pozare 31 iulie 2014 436

Cumpără rochia Comfortably You din tricot gros

Dacă vrei să-ți pui în valoare feminitatea, poți opta pentru acest model de rochie cu spatele decupat, în linii simple.

4

Cumpără rochia Gentility Style din stofă elastică groasă

Îți dorim să faci alegeri inspirate!

2 comentarii

  • Mihailide Rodica

    Imi plac creatiile dvs si chiar cumpar de cate ori pot.Ma bucur ca alegeti stilul classic-elegant si ca materialele va permit incadrarea la un pret accesibil.Felicitari…..mai ales pt creatiile destinate sarbatorilor de anul acesta.

  • Mihailide Rodica

    Imi plac creatiile dvs si cumpar de cate ori pot.Felicitari pt ca ati reusit sa create rochii classic-elegante si din materiale dragute ….care v-au permis niste preturi rezonabile.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *