Rochii de seară sub 500 de lei

Vara este anotimpul petrecerilor sofisticate, al nunților și al botezurilor. Dacă ați primit invitații la o astfel de petrecere și aveți un buget limitat în care trebuie să vă încadrați, noi vă recomandăm câteva modele de rochii, la prețuri accesibile pentru toată lumea.

Ținuta aleasă pentru un astfel de eveniment trebuie să fie elegantă și rafinată. Alege rochii din materiale prețioase, dantelă cu motive florale, voal sidefat sau paiete. Ține cont și de faptul că vara, temperaturile sunt ridicate și este indicat să ai o rochie cu o croială cât mai lejeră din țesături naturale, in, mătase sau vâscoză.

Dacă ești adepta unul stil clasic, vă recomandăm rochii midi din tafta de mătase, iar pentru acele persoane romantice și feminine, propunem rochii cu imprimeuri florale din dantelă sau voal. Și dacă vrei să ieși în evidență, să stralucești, alege rochii din voal sidefat.

Indiferent de stil, cu siguranță veți găsi rochia ideală în lista de mai jos. Acum poți să mergi la petrecere liniștită și să te simți bine, rochia ai găsit-o deja.

Pentru mai multe opținuni vă invităm să intrați în magazine și pe site-ul www.yokko.ro, unde veți găsi rochii de ocazie pentru orice vârstă sau pentru orice tip de siluetă.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *