Rochia de zi, feminitate și confort

“Acolo unde este o rochie, este și o femeie. Dacă nu există femeie, nu există nici rochie.” – Coco Chanel

Piesă vestimentară nelipsită din lista iubitoarelor de fashion, rochia este, într-adevar, articolul cel mai feminin din garderoba noastră.

Fiecare femeie are în memoria sufletului propriile ei rochii „celebre”: rochița de botez, cumpărată de nașă, din fotografia de pe noptieră, a mamei, rochia roșie de la balul de absolvire, sau cea din dantelă pe care ai purtat-o în seara în care te-ai îndrăgostit cu adevărat și … lista e lungă și plină de emoții. Rochiile aduc cu sine emoții, stări, clipe importante!

Toamna aceasta purtați rochii! Sunt pline de feminitate și scăpați de bătaie de cap. Nu mai trebuie să te gândești la “cum mă îmbrac astăzi”, „dacă bluza albă a ajuns de la curățătorie” sau „cu ce să combin pantalonii aceștia?”

Alegi o rochie și ești îmbrăcată în feminitate!

5Rochie conică din jerse cu picouri

Rochiile ce urmează linia corpului, cele creion, sunt piesele de nelipsit din garderoba ta. O rochie de acest tip, fără accesorii și tocuri poate fi ținuta de zi perfectă, pe care o poți transforma, adăugând un colier, o pereche de pantofi stiletto și schimbând coafura, într-un outfit potrivit unei seri petrecute la teatru sau cină în oraș. Atât de simplu! Dar nu combina rochii cu imprimeu cu prea multe accesorii, ținuta se va încărca și, știm deja, simplitatea este și va fi întodeauna, cheia eleganței.

Sezonul acesta îți propunem rochii de zi extrem de comode, din materiale prețioase: brocate cu catifea,  vâscoză texturată sau simplă și ușoară, jerse sau stofă elastică. Uni sau cu imprimeuri, te așteaptă să le alegi!

1

Rochii creion

2Rochii creion

3Rochii creion din brocart

6Rochii din jerse elastic

Pentru zile de toamnă pline de feminitate, alege rochiile lejere preferate!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *