Rochia de zână – Petreceri în grădini

E vară! Petrecerile în grădini sunt la mare modă, garden parties sunt desprinse parcă din decoruri de poveste – vegetație, muzică discretă, aer boem, romantic.

Ca invitată, ținuta ta la o astfel de petrecere poate fi feminină și delicată. Trebuie doar să iei în calcul anumite aspecte legate de organizarea petrecerii și să ții cont de sfaturile designerilor noștri, pentru a avea ținuta perfectă, economică şi uşor de refolosit, la cele mai frumoase petreceri din ultima vreme!

Alege culori deschise, pasteluri, sau nuanțe marine, în nici un caz nu vrei să atragi soarele arzător al verii, alegând negru sau alte tonuri închise, de seară. Chiar dacă o petrecere în aer liber, reușită, se poate încheia târziu în noapte, ea începe, de obicei, în prima parte a zilei, deci culorile deschise sunt alegerea perfectă!

Despre pantofi – dacă petrecerea se desfășoară într-un spațiu cu iarbă, sau cu nisip pe jos, pe plajă de exemplu, evită tocurile stiletto. Tocurile recomandate sunt cele pătrate, sau sandalele cu platforma şi bineînţeles, balerinii.

Pantofi pentru petreceri in gradini

Petrecerile în grădinile de vară oferă posibilitatea de a te desfașura în voie, dresscode-ul nu este atat de rigid, ținutele fiind mai vaporoase, mai fluide, țesăturile fine flutură la fiecare mișcare.

O rochie de voal vaporoasă deasupra sau până la genunchi poate fi accesorizată cu balerini, sandale cu talpă joasă sau cu toc retro, nu foarte înalt, pătrat.

Rochiile din dantelă, în pasteluri moi, sunt ideale pentru zilele și serile de vară. Dantela degajă un aer feminin, iar rochiile din dantelă cu motive florale, sunt o alegere foarte inspirată pentru o petrecere în grădină, sincronizându-se perfect cu frumusețea naturală a gazonului.

Dacă locul de desfășurare al petrecerii este într-un restaurant în aer liber, cu terasă, unde nu riști să îți pierzi tocurile în gazon sau nisip, o rochie dintr-un material prețios, care nu se șifonează și nu se electrizează, organza imprimată cu flori delicate, îți completează elegant și rafinat ținuta.

Nu uita să iţi iei la tine si un bolero sau un şal delicat ca să fii protejată când se lasă răcoarea serii.

Rochii vaporoase Yokko Rochii vaporoase YOKKORochii de seara Yokko Rochii de seară YOKKORochii din voal cu falduri Rochii din voal cu falduriRochii si bolerouri Yokko Rochii și bolerouri YOKKORochii elegante Yokko

Rochii elegante YOKKO

Vei socializa, vei cunoaște oameni noi, vei dansa și te vei bucura în aer liber! Și nu uita, frumusețea este o stare interioară, dansează, zîmbește și fii tu!
Îndată ce ți-ai pregătit ținuta, bucură-te cu stil! Pune-ți o dorință, serile de vară sunt magice și cu siguranţă se va implini 🙂

Vizitează pagina noastră de rochii şi alege-ţi ce iţi doreşti!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *